موزه میراث روستایی دستاورد زلزله رودبار و منجیل است

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی گیلان، یکی از دستاوردهای زلزله سال ۶۹ رودبار و منجیل را موزه میراث روستایی دانست و گفت: این موزه نشان می دهد باید از دانشی که در معماری خانه های روستایی وجود داشته استفاده کنیم.

به گزارش باز باران خبر و به نقل از ایسنا؛ کیوان محمدی در چهل وهفتمین نشست تخصصی توسعه که با موضوع «توسعه پایدار و مخاطرات طبیعی» به مناسبت سالروز زلزله سال ۶۹ رودبار و منجیل در سالن اجتماعات سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان گیلان برگزار شد، با تاکید بر لزوم برگزاری همایش سی امین سالروز زلزله رودبار و منجیل در سال ۹۹، اظهار کرد: نیازمند بررسی ابعاد اقتصادی، فرهنگی، جمعیتی و معماری زلزله سال ۶۹ هستیم و باید ببینیم بعد از گذشت ۳۰ سال چه تغییراتی در این ابعاد ایجاد شده است.

وی با بیان اینکه باید از حوادث و بلایای طبیعی عبرت بگیریم، افزود: وقوع سیل و زلزله جامعه ما را به شدت تحت تاثیر قرار می دهد لذا باید برای یک هزاره برنامه داشته باشیم تا بتوانیم ضمن کاهش خسارات مالی و جانی ناشی از بلایای طبیعی، نهایت بهره برداری را از آنها داشته باشیم.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی گیلان با اشاره به هزینه بالای تولید یک مترمکعب آب شیرین از آب شور دریای خزر یا خلیج فارس، خاطرنشان کرد: در جریان سیل ابتدای امسال ۴۰ میلیارد مترمکعب باران طی دو هفته بارید، اما همه از دست رفت و حتی مناطق درگیر سیل اکنون با کم آبی مواجه هستند که نشان می دهد از ظرفیت های طبیعی استفاده خوبی نمی کنیم.

محمدی با اشاره به زلزله خیزی استان گیلان، یادآور شد: یکی از دستاوردهای زلزله سال ۶۹ رودبار و منجیل این است که موزه میراث روستایی را احداث کردیم. در واقع این موزه نشان می دهد باید از دانشی که در معماری خانه های روستایی وجود داشته استفاده کنیم.

وی با بیان اینکه تورهای گردشگری خارجی بارها و بارها از موزه میراث روستایی گیلان بازدید کرده اند، متذکر شد: گسل ها و مناطق زلزله خیز گیلان نیز می تواند نمونه های خوبی برای دانشجویان رشته های مرتبط با زمین شناسی از سراسر دنیا باشد.

این مقام مسئول توسعه را محور اصلی نشست های سازمان مدیریت و برنامه ریزی گیلان دانست و تصریح کرد: توسعه ابعاد مختلفی دارد و اگر همه ابعاد توسعه برای ما تبیین و روشن نشود و جزوی از زندگی روزمره ما نباشد، توسعه پایدار اتفاق نخواهد افتاد.

در facebook به اشتراک بگذارید
در twitter به اشتراک بگذارید
در telegram به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید

لینک کوتاه خبر:

https://bazbarankhabar.ir/?p=1989

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

  • پربازدیدترین ها
  • داغ ترین ها

پربحث ترین ها

تصویر روز:

پیشنهادی: