پنجشنبه / ۱۴ خرداد / ۱۴۰۵
×

باز باران خبر/مدیرکل حفاظت محیط زیست گیلان از ثبت تصاویری از گله بزرگ‌ترین گونه گوزن جنگل‌های هیرکانی درجنگل‌های استان خبر داد. به گزارش روابط عمومی و امور رسانه اداره کل حفاظت محیط زیست استان گیلان ، مدیر کل حفاظت محیط زیست گیلان، از ثبت تصاویری از بزرگترین گونه گوزن جنگل‌های هیرکانی خبر داد و گفت: […]

مشاهده 4 راس مرال درجنگل‌های هیرکانی گیلان
  • کد نوشته: 35273
  • چهارشنبه 24 آوریل 2024
  • 211 بازدید
  • بدون دیدگاه
  • باز باران خبر/مدیرکل حفاظت محیط زیست گیلان از ثبت تصاویری از گله بزرگ‌ترین گونه گوزن جنگل‌های هیرکانی درجنگل‌های استان خبر داد.
    به گزارش روابط عمومی و امور رسانه اداره کل حفاظت محیط زیست استان گیلان ، مدیر کل حفاظت محیط زیست گیلان، از ثبت تصاویری از بزرگترین گونه گوزن جنگل‌های هیرکانی خبر داد و گفت: کارشناسان اداره حفاظت محیط زیست شهرستان لنگرودپس از هفته ها تلاش شبانه روزی موفق به ثبت این تصاویر زیبا از  چهار راس گوزن قرمز (مرال) در ارتفاعات جنگلی این شهرستان شدند ، وی افزود: پایش دوره ای و منظم زیستگاه ها و همکاری جوامع محلی از مهم ترین عوامل افزایش جمعیت این گونه باارزش در استان گیلان می باشد.
    حمزه عشوری تصریح کرد:  مرال یا گوزن قرمز یکی از نماد‌های تنوع زیستی جنگل‌های هیرکانی و از گونه‌های حمایت شده و شکار ممنوع در زیستگاه‌های استان گیلان است.
    وی با بیان اینکه مرال یا گاو وحشی به طور معمول در دوران حیات خود سالی یک بار زاد و ولد می‌کند گفت: امن بودن محیط زندگی این حیوان برای ادامه‌ی بقای آن از اهمیت زیادی برخوردار است و محیط بانان با حضور و تلاش شبانه روزی در جنگل‌ها زیستگاه‌ها را برای حیات وحش امن می‌کنند.
    مدیرکل حفاظت محیط زیست استان گیلان تصریح کرد: زمان جفت‌گیری مرال‌ها از نیمه دوم شهریور تا نیمه دوم مهرماه انجام می‌شود و چنانچه شرایط برای زادآوری مرال‌ها مناسب نباشد، سبب کاهش زادآوری و به‌هم ریختگی در جمعیت مرال‌ها می‌شود.
    تنوع سرزمینی و ویژگی های آب و هوایی ، استان گیلان را به تابلوی متنوع و چشم نواز از حیات وحش در شمال ایران تبدیل نموده است .

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *