درب اتاق هایمان باید برای شنیدن مشکلات و دغدغه های مردم باز باشد

باز باران خبر/ جلسه کمیته برنامه ریزی شهرستان صومعه سرا به ریاست رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی گیلان و با حضور فرماندار و نماینده مردم شهرستان صومعه سرا در مجلس شورای اسلامی، برگزار شد.

به گزارش با باران خبر و به نقل از واحد روابط عمومی سازمان مدیریت و برنامه ریزی گیلان، کیوان محمدی بعدازظهر دوشنبه در جلسه کمیته برنامه ریزی شهرستان صومعه سرا با اشاره به ظرفیت صومعه سرا به دلیل واقع شدن در جنوب تالاب انزلی، اظهار داشت: در صومعه سرا روستاهای زیادی در اطراف تالاب وجود دارد که هرکدام از آنها می تواند یک پایگاه برای جذب گردشگر باشد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی گیلان افزود: با توجه به بکر بودن منطقه اگر یک برنامه ریزی خوب در این زمینه داشته باشیم، می توانیم شاهد شکوفایی اقتصادی خوبی در این منطقه باشیم.

محمدی خاطرنشان کرد: از محل اعتبارات ملی، ۶ میلیارد تومان برای احیای تالاب انزلی و ۱۲ میلیارد تومان برای مبارزه با سنبل آبی پیش بینی شده است.

وی با بیان اینکه صومعه سرا در طول ۴ دهه گذشته معمولاً نمایندگان بسیار خوبی داشته است، افزود: کسانی که صومعه سرای پیش از انقلاب را به یاد دارند می دانند به رغم همه مسائل،مصائب و مشکلاتی که در کشور بوده، این شهرستان پس از انقلاب اسلامی،سرعت توسعه بیشتری نسبت به سایر شهرستان ها داشته که بخشی از آن مرهون زحمات نمایندگان و مدیران اجرایی این شهرستان است.

محمدی با بیان اینکه شرایطی که کشور ما در آن قرار گرفته است، در دو قرن اخیر بی سابقه بوده است، گفت: هرگز ایران به این شکل مورد تخاصم و تهاجم دشمنان نبوده است.

وی با اشاره به اینکه کشورهای خارجی با ادعای حقوق بشری گوش فلک را کَر کرده اند اما اجازه نمی دهند ایران به راحتی واکسن و یا دارو تهیه کند، گفت: می گویند دارو تحریم نیست اما سیستم های بانکی را قفل می کنند تا عملاً، کشور قادر به تهیه دارو برای بیماران نباشد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی گیلان با بیان اینکه مدیران در شرایط سخت باید توانایی خود را برای مدیریت نشان دهند، افزود: باید صادقانه برای حل مشکلات مردم قدم برداریم و درب اتاق هایمان برای شنیدن مشکلات و دغدغه های مردم باز باشد.

محمدی با تاکید بر لزوم ارائه برنامه های پیشنهادی شهرستان برای سال ۱۴۰۰ ، گفت: برنامه های پیش نهادی باید ادامه برنامه ها و طرح های گذشته بوده و منقطع نباشد.

تلاش می کنیم تالاب و زیبایی های منحصر بفرد آن را از زاویه دید صومعه سرا به گردشگران معرفی کنیم

سید جلال سید محمدی فرماندار صومعه سرا هم در این جلسه اظهار داشت: ایجاد راه ارتباطی آبی بین دوشهرستان صومعه سرا و بندر انزلی، ضمن اشتغال جوانان، می تواند معیشت مردم روستاهای سیاه درویشان، صوفیانده، خمسر، نرگستان، نوخاله، هندخاله، چمثقال وباقلاکش را تامین واقتصاد این مناطق را متحول کند.

سید محمدی اضافه کرد: با ایجاد اسکله در حاشیه این روستاها ضمن استفاده مسافران از تالاب به عنوان یک ظرفیت گردشگری، اشتغال زیادی برای جوانان این مناطق نیز فراهم می شود.

وی خاطر نشان کرد: دراین راستا طی یکسال گذشته با توجه ویژه دولت تدبیر و امید و برنامه ریزی ها در خصوص لایروبی رودخانه ها در محدوده این روستاها شرایط مطلوبی جهت اجرای این راه ارتباطی آبی بوجود آمده است.

سید محمدی گفت: با اقدامات خوبی که در حوزه لایروبی رودخانه های منتهی به تالاب در طی یک سال گذشته صورت گرفته، تردد قایقها و برقراری خط ارتباط آبی بین انزلی و روستاهای حاشیه تالاب صومعه سرا را آسان ترکرده است.

وی یادآورشد: این اقدام دولت موجب شده تا علاوه بر فراهم شدن این ظرفیت، ۵ هزار خانوارحاشیه تالاب که طی سالیان متمادی در برابر هرگونه سیلاب آسیب پذیر بودند، اکنون با امنیت وآرامش خاطر به زندگی خود ادامه دهند.

سید محمدی افزود: تلاش می کنیم تالاب و زیبایی های منحصر بفرد آن را از زاویه دید صومعه سرا به گردشگران معرفی، و در این راستا با راه اندازی اسکله های مسافری در روستاهای حاشیه تالاب ضمن تقویت و توسعه تالاب گردی  و راه آبی ارتباطی بین دوشهرستان اقتصاد روستایی را نیز تقویت کنیم.

فرماندارصومعه سرا درادامه با اشاره به اینکه تمام تلاشمان این است که بر اساس برنامه تدوین شده اعتبارات شهرستان توزیع شود گفت: توجه وتمرکز اعتباراتی که امسال در بخش های استانی، نفت و گاز و…در کمیته برنامه ریزی تدوین شده، در حوزه کشاورزی و راه روستایی است.

سید محمدی با ابراز خرسندی از ارتقاء اعتبار شهرستان صومعه سرا به ٣۶ میلیارد تومان افزود:هم اکنون چند پروژه بزرگ ملی راهداری در محورهای فومن، صومعه سرا، پونل، ضیابر، پیربازار وطاهرگوراب به ماسال در حال اجرا است.

سید محمدی، هم افزایی، احساس مسئولیت واجرای مصوبات را در راستای پیشبرد اهداف و برنامه های دولت محترم دانست و برنامه های مصوب کمیته برنامه ریزی را مهم ترین شاخصه پیش برد اهداف نظام ودولت در شهرستان صومعه سرا برشمرد.

افزایش اعتبارات شهرستان صومعه سرا به ۳۶۰ میلیارد ریال

در این جلسه همچنین کیوان نظری دبیر کمیته برنامه ریزی شهرستان صومعه را نیز با بیان اینکه از ابتدای سال ۱۳۹۹ تعداد ۱۵۸ پروژه در کمیته برنامه ریزی شهرستان مصوب شده است، افزود: برای این تعداد پروژه، اعتباری بالغ بر ۲۱۵ میلیارد ریال از محل اعتبارات استانی، سه درصد نفت و گاز، راه روستایی و جزء ۱۴ ردیف ۵۵۰۰۰۰ (موضوع اجرای قانون استفاده متوازن از امکانات کشور) پیش بینی شده بود که این رقم از محل سایر اعتبارات به ۳۶۰ میلیارد ریال افزایش پیدا کرد.

نظری خاطرنشان کرد: میانگین تخصیص اعتبارات در ۹ ماهه گذشته برای اعتبارات استانی ۷۰ درصد، سه درصد نفت و گاز ۱۲ درصد و جزء ۱۴ ردیف ۵۵۰۰۰۰ قانون مذکور حدود ۳۴ درصد است.

در facebook به اشتراک بگذارید
در twitter به اشتراک بگذارید
در telegram به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید

لینک کوتاه خبر:

https://bazbarankhabar.ir/?p=18054

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

  • پربازدیدترین ها
  • داغ ترین ها

پربحث ترین ها

تصویر روز:

پیشنهادی: