باز باران خبر/ رویداد هفته قرآن و عترت گیلان همراه با نمایشگاه استانی در رشت برگزار می شود.
به گزارش باز باران خبر؛ امیرحجت مرادی مدیرعامل موسسه تسنیم قرآن و عترت گیلان با اشاره به نام گذاری 18 تا 24 ذی الحجه به عنوان هفته قرآن و عترت گیلان از سوی شورای فرهنگ عمومی استان گفت: به همین مناسبت از 25 تا 29 خرداد برنامه های متعددی در تالار مرکزی رشت برگزار خواهد شد.
دبیر جمعیت قرآنیان گیلان گفت: برگزاری کارگاه های آموزشی، فرهنگی و هنر، نشست های تخصصی با اساتید و چهرههای قرآنی شهرستانها، برگزاری همایش های ویژه شهرستانها نظیر روز قرآنی لاهیجان روز قرآنی تالش، عصر اساتید قرآنی، کاره خاطره گویی شهدای قرآنی استان، برگزاری کارگاه توانمندسازی مدیران موسسات و تشکل های قرآن و عترت، برگزاری کارگاه توانمند سازی مربیان، نمایش فیام های قرآنی، اجرای نمایش های قرآنی و کرسی تلاوت و اذان گاهی از جمله برنامه های این هفته خواهد بود.
مدیرعامل اتحادیه موسسات و تشکل های قرآن و عترت گفت: برگزاری نمایشگاه قرآن و عترت از جمله برنامه ای محوری هفته قرآن و عترت گیلان می باشد که در این بخش نیز شاهد نمایشگاه تخصصی خوشنویسی با حضور خوشنویسان برگزار خواهد شد.
مرادی خاطرنشان کرد: در روز پایانی نمایشگاه نیز از تعدادی از هنرمندان و فعالان رسانه که در حوزه قرآن و عترت آثار شاخصی نظیر ترجمه قرآن، فعالیت های هنری و خبری داشته اند تقدیر خواهد شد.
نمایشگاه قرآن و عترت گیلان از 25 الی 29 حرداد از ساعت 15 الی 21 در تالار مرکزی رشت برگزار خواهد شد.
دیدگاهتان را بنویسید