باز باران خبر – سید حسین مجرد: رئیس هیات جودو گيلان گفت: در ارزشیابی فدراسیون جودو، استان گیلان جزو استان های خوب قرار گرفته اما هدف ما این است که رتبه عالی را کسب کنیم و در این خصوص از تمامی ظرفیت موجود بهره خواهیم برد.
آرش هدایتی که از سال ۱۴۰۱ به عنوان رئیس هیات جودو در گیلان فعالیت دارد، افزود: در این چهار سال تعداد جودوکاران سازمان یافته گیلان حداقل ۲ برابر شده که تلاش داریم این میزان را افزایش دهیم و در این راستا چند شهرستانی که فعال نیستند نیز فعال خواهند شد و به طور حتم تعداد ورزشکاران سازمان یافته ما روند صعودی بیشتری خواهد داشت.
وی اظهار کرد: جودو گیلان روزهای خوبی را پشت سر می گذارد و مسابقات براساس تقویم ورزشی که مصوب شده برگزار می شود و در سال جاری نیز ۹ مسابقه جودو و دفاع شخصی برگزار کردیم و ماه آینده نیز سند راهبردی هیات جودو گیلان را تا افق ۱۴۱۰ مصوب می کنیم.
رئیس هیات جودو گیلان همچنین به مسابقات بزرگسالان اشاره کرد و گفت: حدود ۱۰۰ ورزشکار در این دوره از رقابت ها حضور یافتند که در نهایت نفرات برتر انتخاب و به عنوان تیم منتخب گیلان در مسابقات قهرمانی جودو بزرگسالان کشور که آذرماه برگزار می شود، حضور می یابند و امیدواریم بتوانیم مدال های رنگارنگی را کسب کنیم.
هدایتی اضافه کرد: البته شهریور ماه امسال نیز تیم جودو نوجوانان گیلان در مسابقات قهرمانی کشور موفق به کسب ۲ مدال شد که یک مدال را تیم پسران و یک مدال را هم تیم دختران بدست آوردند.
■ سطح داوری ما عالی است
رئیس هیات جودو گیلان به وضعیت داوران و مربیان این رشته در گیلان هم اشاره داشت و بیان کرد: خوشبختانه سطح داوری ما بسیار خوب است و از به روز ترین تجهیزات داوری که کمیته داوران فدراسیون ابلاغ کرده، استفاده می کنیم و تمام تلاشم این است که از همه ظرفیت داوران استان نیز استفاده کنیم.
هدایتی در خصوص انتقاد برخی از داوران از مسئول کمیته دواران این هیات هم اظهار کرد: داوران باید در استاژ بازآموزی حضور یابند تا بتوانند در مسابقات شرکت کنند و به طور حتم از همه داوران زبده که در این کلاس ها حوز می یابند، استفاده می شود.
وی گفت: البته اگر بگوییم سیستم ما خالی از اشکال است حرف ناپخته و گزافی است اما مسئول کمیته داروان با هیچکس غرض ورزی ندارد و هر داوری که در کلاس های استاژ شرکت کند در مسابقات نیز حضور خواهد یافت و ما بر این موضوع اشراف داریم.
رئیس هیات جودو گیلان افزود: انتقادات را شنیدیم و به طور حتم نقاط ضعف خود را برطرف می کنیم چون انتقادات سازنده باعث پیشرفت می شود اما ترجیح می دهیم که برای حفظ آبروی برخی از داروان صحبتی نکنیم و از سوی دیگر این داوران باید در سمینارهای داوری حضور یابند تا بروز شوند.
هدایتی به مربیان جودو گیلان هم اشاره کرد و ادامه داد: در بخش مربگیری نیز حدود ۵۴ مربی فعال در گیلان داریم که تلاش میکنیم تا یک دوره بازآموزی با حضور سرمربی تیم ملی جودو برگزار کنیم تا مربیان ما با بروزترین مسایل مربیگری جودو آشنا شوند.
رئیس هیات جودو گیلان در خاتمه با تقدیر و تشکر از اصحاب رسانه گیلان بیان کرد: از اصحاب رسانه واقعی و دلسوز تشکر می کنم چون هر زمان که رسانه کنار ما بوده، نتیجه گرفتیم و تلاش ها دیده شده و خانواده جودو انگیزه بیشتری پیدا کردند و انتظار داریم رسانه ها همچنان از رشته هایی همچون جودو حمایت کنند چون هدف ما این است که خادم خوبی برای جودو گیلان باشیم.
دیدگاهتان را بنویسید