پنجشنبه / ۱۴ خرداد / ۱۴۰۵
×
فرمانده انتظامی رودسر:

بیش از ۶ کیلو تریاک در چابکسر کشف شد

باز باران خبر:  فرمانده انتظامی رودسر از کشف ۶ کیلو و ۲۰۰ گرم تریاک در ایست و بازرسی چابکسر خبر داد و گفت: این مقدار موادمخدر به ‌صورت ماهرانه‌ای در یک کیسه برنج جاسازی شده بود.
بیش از ۶ کیلو تریاک در چابکسر کشف شد
  • کد نوشته: 40476
  • یکشنبه 28 سپتامبر 2025
  • 114 بازدید
  • بدون دیدگاه
  • برچسب ها

    باز باران خبر:  فرمانده انتظامی رودسر از کشف ۶ کیلو و ۲۰۰ گرم تریاک در ایست و بازرسی چابکسر خبر داد و گفت: این مقدار موادمخدر به ‌صورت ماهرانه‌ای در یک کیسه برنج جاسازی شده بود.
    سرهنگ سید جلال‌الدین جوانمردی اظهار کرد: موادمخدر و بلای خانمانسوز اعتیاد تهدیدی جدی برای سلامت فردی و اجتماعی جامعه است و مبارزه با این معضل اجتماعی همواره در سرلوحه کار پلیس قرار دارد.
    وی در ادامه افزود: ماموران انتظامی مستقر در ایست و بازرسی چابکسر حین کنترل خودروهای عبور در محور ورودی استان به یک دستگاه خودرو سواری رنو مگان مشکوک شده و آن را متوقف کردند.
    فرمانده انتظامی شهرستان رودسر تصریح کرد: پلیس با هماهنگی مقام قضائی در بازرسی از داخل خودرو مذکور ۶ کیلو ۲۰۰ گرم تریاک که درون یک کیسه برنج ۱۰ کیلویی جاساز شده بود را کشف کرد.
    این مقام انتظامی ادامه داد: راننده ۵۱ ساله دستگیر و پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضائی معرفی شد.
    سرهنگ جوانمردی در پایان با اشاره به اینکه باید لزوم توجه به برنامه‌ریزی در حوزه مبارزه با موادمخدر را یک اصل بدانیم خاطرنشان کرد: پلیس خط مقدم مبارزه با موادمخدر است و در این راستا با عزم جدی و راسخ با این پدیده شوم مبارزه می‌کند.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *