پنجشنبه / ۱۴ خرداد / ۱۴۰۵
×
باز باران خبر: مدیرکل امور مالیاتی گیلان جزئیات نحوه تسلیم اظهارنامه پیش‌فرض سال ۱۴۰۳ را اعلام کرد و گفت: اظهارنامه‌های تأیید شده بدون رسیدگی قطعی می‌شود.
اظهارنامه‌های تأیید شده بدون رسیدگی قطعی می‌شود
  • کد نوشته: 40337
  • شنبه 20 سپتامبر 2025
  • 110 بازدید
  • بدون دیدگاه
  • برچسب ها

    باز باران خبر: مدیرکل امور مالیاتی گیلان جزئیات نحوه تسلیم اظهارنامه پیش‌فرض سال ۱۴۰۳ را اعلام کرد و گفت: اظهارنامه‌های تأیید شده بدون رسیدگی قطعی می‌شود.
    وی افزود: سازمان امور مالیاتی کشور با هدف تسهیل در ارائه اظهارنامه و ارتقای شفافیت طی اطلاعیه‌ای جزئیات خدمت جدید «اظهارنامه پیش‌فرض» را برای عملکرد سال ۱۴۰۳ صاحبان مشاغل تشریح کرد؛ اقدامی که می‌تواند فرآیند تعیین مالیات را سرعت بخشد، ریسک رسیدگی را کاهش دهد و موجب صدور سریع برگ قطعی مالیات شود.
    حسن صیاد زمردی، مدیرکل امور مالیاتی استان با اشاره به این اطلاعیه گفت: امکان تسلیم اظهارنامه پیش‌فرض در درگاه خدمات الکترونیکی سازمان به نشانی my.tax.gov.ir برای مودیان گروه‌های اول، دوم و سوم که میزان فروش و درآمد خالص آنان در سال ۱۴۰۳ بیش از حدنصاب‌های تعیین‌شده برای برخورداری از تسهیلات تبصره ماده ۱۰۰ قانون مالیات های مستقیم برای عملکرد ۱۴۰۳ باشد، فراهم شده است.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *