چهارشنبه / ۱۳ خرداد / ۱۴۰۵
×
باز باران خبر/ شهردار رشت و نماینده مردم صومعه‌سرا در مجلس با حضور در کارخانه کود آلی گیلان، در جریان فرآیند تولید کود آلی و زمینه‌های همکاری شهرداری در مدیریت پسماند قرار گرفتند.
بازدید میدانی شهردار رشت و نماینده صومعه‌سرا در مجلس از کارخانه کودآلی گیلان
  • کد نوشته: 44826
  • منبع: باز باران خبر
  • چهارشنبه 3 ژوئن 2026
  • 16 بازدید
  • بدون دیدگاه
  • باز باران خبر/ شهردار رشت و نماینده مردم صومعه‌سرا در مجلس با حضور در کارخانه کود آلی گیلان، در جریان فرآیند تولید کود آلی و زمینه‌های همکاری شهرداری در مدیریت پسماند قرار گرفتند.

    به گزارش باز باران خبر؛ رحیم شوقی شهردار رشت به همراه سعید رحمت‌زاده، نماینده مردم شریف شهرستان صومعه‌سرا در مجلس شورای اسلامی، از کارخانه کود آلی گیلان بازدید کردند.

    این بازدید با محوریت بررسی ظرفیت‌های تولید کود آلی، امکان همکاری‌های مشترک شهرداری در حوزه مدیریت پسماند و توسعه اقتصاد چرخشی صورت گرفت.

    شهرداری رشت با نگاه به بهره‌گیری از راهکارهای نوین و دانش‌بنیان، از تعامل با بخش خصوصی و صنایع تبدیلی برای حل پایدار معضلات زیست‌محیطی استقبال می‌کند.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *