- 21 اسفند 1401
- اخبار گیلان , تیتر2 , فهرست اخبار
- کد خبر 29885
- 23 بازدید
- بدون نظر
- ایمیل
- پرینت
true
true
true
true
true
true
true
true
سایز متن /
false
باز باران خبر: رییس پلیس فتا گیلان به خرید و فروش و آموزش ساخت مواد محترقه در فضای مجازی هشدار داد و گفت: علاوه بر تهدیدهای جانی این موضوع، کلاهبرداران نیز به بهانه فروش مواد محترقه در کمین هستند.
سرهنگ “امیرحسین نقیمهر” در تشریح این خبر بیان داشت : با توجه به برگزاری مراسم چهارشنبه آخر سال مجرمان سایبری با ساخت صفحات جعلی تبلیغات فروش مواد محترقه از شهروندان کلاهبرداری مینمایند.
وی افزود: مجرمین با سوء استفاده از این ایام و تبلیغات دروغین به شیوه های مختلف با دریافت پول و عدم ارسال مرسولات به دست متقاضیان از طعمه های خود کلاهبرداری می کنند.
سرهنگ نقیمهر یادآورشد: با توجه به شناسایی و دستگیری تعدادی از افراد مجرم در این حوزه مشخص شد مواد محترقه کشف شده غیر استاندارد و بعضا دست ساز بوده و احتمال بروز صدمات جانی و مالی را برای خریداران بوجود آورده است.
وی اضافه کرد: توصیههای پلیس را در این خصوص جدی بگیرند زیرا خسارات مالی قابل جبران است اما صدمات جسمی و تلفات جانی قابل جبران نخواهد بود و مراقب ترفند کلاهرداران و سودجویان باشند. نقی مهر در پایان از شهروندان خواست هشدارهای پلیس را جدی گرفته و در صورت اطلاع از هرگونه فعالیت مجرمانه در فضای مجازی، مراتب را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس www.Cyberpolice.ir بخش مرکز فوریت سایبری اطلاعرسانی کنند.
true
true
true
true