برگزاری کارگاه آموزشی ثبت گنجینه طعم ها و فرهنگ خلاق خوراکی های بوم آورد در رشت

کارگاه آموزشی ثبت گنجینه طعم ها و فرهنگ خلاق خوراکی های بوم آورد همزمان با سی سالگی تاسیس نهضت اسلوفود برگزار می شود.

به گزارش باز باران خبر، این دوره آموزشی به همت دانشگاه آزاد اسلامی و مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان گیلان روز چهارشنبه ۲۰ آذر ماه از ساعت ۱۴ لغایت ۱۸ عصر در سالن همایش مرکز برنج آسیای مرکزی و غربی واقع در رشت ـ کیلومتر ۵ جاده تهران برگزار می شود.

بنا بر این گزارش ، دکتر میلکه فونت فرانچکسو عضو هیات علمی و دکتر همایون کاوه مدرس دانشگاه و محقق، رییس کمیسیون گردشگری اتاق بازرگانی و مدیر پروژه مطالعات فرهنگ خلاق خورکی های بوم آورد و مسئول گروه مطالعات ژئو توریسم گیلان GGP تدریس این دوره را عهده دار هستند.

گفتنی است علاقمندان می توانند جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر با شماره های ۰۹۱۱۲۴۸۲۶۴۸ و ۰۹۳۷۰۳۸۲۵۶۴ تماس حاصل نمایند.

در facebook به اشتراک بگذارید
در twitter به اشتراک بگذارید
در telegram به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید

لینک کوتاه خبر:

https://bazbarankhabar.ir/?p=5653

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

  • پربازدیدترین ها
  • داغ ترین ها

پربحث ترین ها

تصویر روز:

پیشنهادی: