کارگاه آموزشی ثبت گنجینه طعم ها و فرهنگ خلاق خوراکی های بوم آورد همزمان با سی سالگی تاسیس نهضت اسلوفود برگزار می شود. به گزارش باز باران خبر، این دوره آموزشی به همت دانشگاه آزاد اسلامی و مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان گیلان روز چهارشنبه ۲۰ آذر ماه از ساعت ۱۴ […]
کارگاه آموزشی ثبت گنجینه طعم ها و فرهنگ خلاق خوراکی های بوم آورد همزمان با سی سالگی تاسیس نهضت اسلوفود برگزار می شود.
به گزارش باز باران خبر، این دوره آموزشی به همت دانشگاه آزاد اسلامی و مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان گیلان روز چهارشنبه ۲۰ آذر ماه از ساعت ۱۴ لغایت ۱۸ عصر در سالن همایش مرکز برنج آسیای مرکزی و غربی واقع در رشت ـ کیلومتر ۵ جاده تهران برگزار می شود.
بنا بر این گزارش ، دکتر میلکه فونت فرانچکسو عضو هیات علمی و دکتر همایون کاوه مدرس دانشگاه و محقق، رییس کمیسیون گردشگری اتاق بازرگانی و مدیر پروژه مطالعات فرهنگ خلاق خورکی های بوم آورد و مسئول گروه مطالعات ژئو توریسم گیلان GGP تدریس این دوره را عهده دار هستند.
گفتنی است علاقمندان می توانند جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر با شماره های ۰۹۱۱۲۴۸۲۶۴۸ و ۰۹۳۷۰۳۸۲۵۶۴ تماس حاصل نمایند.
دیدگاهتان را بنویسید