یکشنبه / ۷ اردیبهشت / ۱۴۰۴
×
توسعه همکاری‌های فنی – مهندسی و برپایی رویدادهای مشترک با سازمان منطقه آزاد انزلی
در دیدار مدیرعامل سازمان صنایع هوایی وزارت دفاع با طاعتی مقدم تأکید شد؛

توسعه همکاری‌های فنی – مهندسی و برپایی رویدادهای مشترک با سازمان منطقه آزاد انزلی

کارگاه آموزشی ثبت گنجینه طعم ها و فرهنگ خلاق خوراکی های بوم آورد همزمان با سی سالگی تاسیس نهضت اسلوفود برگزار می شود. به گزارش باز باران خبر، این دوره آموزشی به همت دانشگاه آزاد اسلامی و مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان گیلان روز چهارشنبه ۲۰ آذر ماه از ساعت ۱۴ […]

برگزاری کارگاه آموزشی ثبت گنجینه طعم ها و فرهنگ خلاق خوراکی های بوم آورد در رشت
  • کد نوشته: 5653
  • دوشنبه ۱۸ آذر ۱۳۹۸
  • 153 بازدید
  • بدون دیدگاه
  • برچسب ها

    کارگاه آموزشی ثبت گنجینه طعم ها و فرهنگ خلاق خوراکی های بوم آورد همزمان با سی سالگی تاسیس نهضت اسلوفود برگزار می شود.

    به گزارش باز باران خبر، این دوره آموزشی به همت دانشگاه آزاد اسلامی و مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان گیلان روز چهارشنبه ۲۰ آذر ماه از ساعت ۱۴ لغایت ۱۸ عصر در سالن همایش مرکز برنج آسیای مرکزی و غربی واقع در رشت ـ کیلومتر ۵ جاده تهران برگزار می شود.

    بنا بر این گزارش ، دکتر میلکه فونت فرانچکسو عضو هیات علمی و دکتر همایون کاوه مدرس دانشگاه و محقق، رییس کمیسیون گردشگری اتاق بازرگانی و مدیر پروژه مطالعات فرهنگ خلاق خورکی های بوم آورد و مسئول گروه مطالعات ژئو توریسم گیلان GGP تدریس این دوره را عهده دار هستند.

    گفتنی است علاقمندان می توانند جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر با شماره های ۰۹۱۱۲۴۸۲۶۴۸ و ۰۹۳۷۰۳۸۲۵۶۴ تماس حاصل نمایند.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *