شنبه / ۲۳ خرداد / ۱۴۰۵
×
باز باران خبر/ وزیر امور خارجه هند اعلام کرد در گفت وگو با همتای آمریکایی خود، به حملات آمریکا به کشتی‌های این کشور در سواحل عمان اعتراض کرده است.
اعتراض وزیر خارجه هند به حمله آمریکا به نفتکش هندی در دریای عمان
  • کد نوشته: 44978
  • منبع: ایرنا
  • شنبه 13 ژوئن 2026
  • 10 بازدید
  • بدون دیدگاه
  • باز باران خبر/ وزیر امور خارجه هند اعلام کرد در گفت وگو با همتای آمریکایی خود، به حملات آمریکا به کشتی‌های این کشور در سواحل عمان اعتراض کرده است.

    به گزارش باز باران خبر به نقل از ایرنا؛ آناتولی، اس. جایشانکار روز جمعه در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: امشب با مارکو روبیو وزیر امور خارجه آمریکا صحبت کردم.

    وی افزود: من اعتراض شدید هند را به حملات نیروی دریایی آمریکا در خلیج فارس که منجر به کشته شدن سه دریانورد هندی شد، تکرار کردم. چنین اقدامات مرگباری علیه کشتیرانی تجاری هیچ بهانه ای ندارد.

    بر اساس گزارش های منتشر شده، هند روز جمعه برای دومین بار در یک هفته، سفیر آمریکا در دهلی نو را برای اعتراض به این حملات احضار کرد.

    منابع گفتند که جیسون میکس کاردار آمریکا، به دلیل این حملات به وزارت امور خارجه هند احضار شد.

    بنا براین گزارش، آمریکا چهارشنبه به یک نفتکش در نزدیکی سواحل عمان حمله کرد که بر اثر آن سه خدمه هندی این کشتی مفقود شدند.

    به دنبال آن، هند کاردار آمریکا در دهلی‌نو را احضار و «اعتراض شدید» خود را به وی اعلام کرد.

    ستاد فرماندهی مرکزی آمریکا (سنتکام) چهارشنبه اعلام کرد، یک کشتی را که «از خلیج عمان عبور کرده بود» از کار انداخت.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *