دوشنبه / ۱ بهمن / ۱۴۰۳
×
۱۰۰ روز تلاش و تکاپو برای توسعه گیلان
استاندار گیلان تشریح کرد؛

۱۰۰ روز تلاش و تکاپو برای توسعه گیلان

لزوم مبارزه جدی با گیاه مهاجم آروجیا در جنگل‌های گیلان
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری گیلان خبرداد؛

لزوم مبارزه جدی با گیاه مهاجم آروجیا در جنگل‌های گیلان

باز باران خبر: به منظور کاهش مصرف پلاستیک،بیش از یک هزار کیسه پارچه ای ویژه نان برای توزیع بین شهروندان در اختیار نانوایی های شهرستان قرار گرفت. مسئول اداره ارتباطات و امور بین الملل شهرداری لاهیجان گف:  اولین مرحله توزیع کیسه های پارچه ای ویژه شهروندان با ابتکار شهرداری و با همکاری فرمانداری لاهیجان، اتحادیه […]

  • کد نوشته: 987
  • سه شنبه ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۸
  • 119 بازدید
  • بدون دیدگاه
  • برچسب ها

    باز باران خبر: به منظور کاهش مصرف پلاستیک،بیش از یک هزار کیسه پارچه ای ویژه نان برای توزیع بین شهروندان در اختیار نانوایی های شهرستان قرار گرفت.

    مسئول اداره ارتباطات و امور بین الملل شهرداری لاهیجان گف:  اولین مرحله توزیع کیسه های پارچه ای ویژه شهروندان با ابتکار شهرداری و با همکاری فرمانداری لاهیجان، اتحادیه نانوایان لاهیجان ، انجمن مردم نهاد رفتگران طبیعت استان و دبستان سبز سما از دهم تا ۱۹اردیبهشت ماه در ۱۰نانوایی انجام شد.
    شاهین جهانگیر بلورچیان افزود: توزیع مرحله اول این کیسه ها با هدف فرهنگ سازی و کاهش مصرف پلاستیک و استفاده از کیسه های پارچه ای ویژه نانوایی ها با هزینه شهرداری لاهیجان صورت گرفت که با استقبال شهروندان مواجه شد.
    جهانگیر بلورچیان اظهار داشت: توزیع مرحله بعدی این طرح به دلیل استقبال شهروندان دوباره در سطح نانوایی های شهر لاهیجان آغاز می شود.
    وی یکی از مشکلات زیست محیطی شهرهای شمالی کشور بویژه لاهیجان را تولید انبوه زباله ذکر کرد و گفت: شهرداری لاهیجان به منظور کاهش تولید زباله ، طرح تفکیک زباله از مبدا را نیز در دستور کار خود قرار داده تا بتواند در کاهش تولید زباله سهمی داشته باشد.
    لاهیجان یکی از شهرستان های مهم استان و در شرق گیلان واقع است که در دفع پسماندهای شهری و روستایی مشکل دارد به گونه ای که روزانه بین ۱۵۰تا ۱۸۰ تن زباله لاهیجان و سیاهکل در دومین قبرستان زباله های گیلان پس از سراوان در محلی به نام تموشل دفع می شوند.
    روزانه ۲۰تن زباله سیاهکل ، یک و نیم تا سه و نیم تن پسماند دیلمان، ۱۰۰ تا ۱۲۰ تن از سوی شهرداری لاهیجان ، ۱۰ تن توسط بخشداری مرکزی و ۳۵ روستای آن و دو و نیم تن توسط شهر رودبنه ، چهار تا شش تن زباله بخشداری رودبنه و ۴۵ روستای آن در حاشیه شالیزارها و منازل مسکونی مردم در روستای تموشل دپو می شود که پلاستیک بخش مهمی از این زباله هاست.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *