پنجشنبه / ۱۴ خرداد / ۱۴۰۵
×

  باز باران خبر/ امیرحسین محمودوند دکتر نوبخت و حزب اعتدال و توسعه دوشادوش ملت ایران در انتخابات چهاردهم ریاست جمهوری تمام توان خود را‌ برای پیروزی دکتر پزشکیان به کار بستند و هدفی جز گذر از وضعیت بغرنج فعلی و خلق آینده ای مطلوب برای ایران و ایرانی نداشته و ندارند. در موضوع آموزش […]

دکتر نوبخت مناسب ترین گزینه برای آموزش و پرورش 
  • کد نوشته: 36591
  • جمعه 9 آگوست 2024
  • 231 بازدید
  • بدون دیدگاه
  •  

    باز باران خبر/ امیرحسین محمودوند

    دکتر نوبخت و حزب اعتدال و توسعه دوشادوش ملت ایران در انتخابات چهاردهم ریاست جمهوری تمام توان خود را‌ برای پیروزی دکتر پزشکیان به کار بستند و هدفی جز گذر از وضعیت بغرنج فعلی و خلق آینده ای مطلوب برای ایران و ایرانی نداشته و ندارند.

    در موضوع آموزش و پرورش بر خلاف برخی عزیزان که احساس تکلیف کرده و زنبیل های خود را در صف وزارت گذاشتند، دکتر نوبخت که رفاقت و ارتباط صمیمی و بدون واسطه با دکتر پزشکیان دارند به دعوت بسیاری از فرهنگیانِ صاحب نظر و دغدغه مند و پس از بررسی دقیق ابعاد این موضوع پا به این میدان گذاشتند.

    خوشبختانه مطرح شدن ایشان برای وزارت آموزش و پرورش از ابتدا تا کنون موجی از امیدواری را در بین بسیاری از فرهنگیان ایجاد کرده و نظرسنجی های موثق و اظهار نظرهای متعدد همکاران حاکی از صحت این ادعاست.

    یکی از مهم ترین مسائل مد نظر دکتر نوبخت منزلت و معیشت معلمان است؛ تجارب ملی ایشان در حوزه های بودجه و تقنین برگ برنده ای است که می تواند تحولی اساسی و بیاد ماندنی در جهت ارتقای منزلت و معیشت معلمان ایجاد کند خصوصا الان که دکتر پورمحمدی معاون ایشان در برنامه و بودجه رئیس این سازمان استراتژیک شده است.

    دکتر نوبخت بر خلاف برخی از گزینه های وزارت آموزش و پرورش که تمام شروط و قیود به آنان تحمیل می شود و بدون چون و چرا می پذیرند،  شروطی را برای قبول مسئولیت اعلام کرده که این شروط حول مسائل حیاتی آموزش و پرورش بویژه مسأله بودجه و معیشت معلمان است.
    دکتر نوبخت چهل سال و اندی در مسئولیت های حساس نظیر چهار دوره نمایندگی مجلس از حوزه انتخابیه شهرستان رشت، ریاست سازمان برنامه و بودجه، سخنگویی دولت و سطوح مختلف آموزش و پرورش حضور موثر داشته است و در حال حاضر نه برای میز و وزارت و صدارت بلکه برای ایجاد فضایی نو در آموزش و پرورش پای کار آمده است.

    فارغ از اینکه نهایتا چه کسی وزیر می شود ضمن احترام به همه گزینه های مطرح برای آموزش و پرورش با شناختی که از دکتر نوبخت دارم بر این باورم که ایشان به دلایل متعدد و متقن که در این مدت به انحا مختلف گفته شده مناسب ترین گزینه برای آموزش و پرورش است.

    نوشته های مشابه
    پیامدهای انزوای کودکان ایرانی
    یادداشت/ رسول سعیدی زاده

    پیامدهای انزوای کودکان ایرانی

    نسل آنلاین و ضرورتِ تربیت آفلاین
    یادداشت/ رسول سعیدی زاده

    نسل آنلاین و ضرورتِ تربیت آفلاین

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *