دوشنبه / ۳۰ شهریور / ۱۴۰۵
×
امضای تفاهم‌نامه تأمین مالی ۳۰۰ میلیارد تومانی میان آبفای گیلان و بانك ملت
با هدف تسريع در اجراي پروژه احداث تأسيسات تصفيه خانه فاضلاب لنگرود محقق شد؛

امضای تفاهم‌نامه تأمین مالی ۳۰۰ میلیارد تومانی میان آبفای گیلان و بانك ملت

رئیس هیات وزنه برداری گیلان خبر داد؛

وزنه برداری گیلان در انتظار سالن تمرینی جدید

بازباران خبر - سید حسین مجرد: رشته وزنه برداری گیلان طی چند سال اخیر در هر ۲ بخش آقایان و بانوان رشد قابل قبولی داشته و به همین دلیل این رشته نیازمند یک سالن تمرینی مناسب است.
وزنه برداری گیلان در انتظار سالن تمرینی جدید
  • کد نوشته: 40005
  • منبع: باز باران‌ خبر
  • یکشنبه ۱۲ مرداد ۱۴۰۴
  • 281 بازدید
  • بدون دیدگاه
  • بازباران خبر – سید حسین مجرد: رشته وزنه برداری گیلان طی چند سال اخیر در هر ۲ بخش آقایان و بانوان رشد قابل قبولی داشته و به همین دلیل این رشته نیازمند یک سالن تمرینی مناسب است.

    رئیس هیات وزنه برداری گیلان در همین ارتباط گفت: با توجه به علاقمندی ورزشکاران، ما نیازمند یک سالن تمرینی مناسب هستیم‌ که در این راستا مدیرکل اداره ورزش و جوانان گیلان قول مساعدی برای در اختیار گذاشتن یک سالن را به این هیات داده است.

    مسعود محرابی افزود: در صورت در اختیار گرفتن سالن، تجهیز آن با مساعدت فدراسیون وزنه برداری انجام می شود، ضمن اینکه هیات استان نیز تلاش خواهد کرد تا این سالن را تجهیز کند.

    وی به حضور مجدد تیم های وزنه برداری گیلان در لیگ های برتر کشور اشاره و خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه حضور تیم ها در رقابت های لیگ برتر هزینه زیادی دارد، اما هدف ما حضور مجدد تیم‌های وزنه‌برداری این استان در لیگ‌های برتر کشور است.

    محرابی در ادامه اظهار کرد: تیم‌های وزنه‌برداری بزرگسال در ۲ گروه مردان و بانوان و نیز جوانان در لیگ برتر حضور داشتند که تداوم حضور آنها هدف اصلی ما بوده و در این راستا تلاش می‌کنیم.

    وی افزود: اعزام تیم‌ها و وزنه‌برداران به مسابقات مختلف و میزبانی از اردوهای تیم ملی و همچنین برگزاری مسابقات وزنه‌برداری از دیگر برنامه‌های ما محسوب می‌شود که در این راستا تیم‌های وزنه‌برداری پسران رده سنی۱۳ تا ۱۵ سال و ۱۶ تا ۱۷ سال در مسابقات کشوری در تهران حضور یافتند و تیم‌های دختران نیز در همین رده‌های سنی در مسابقات حضور خواهند یافت.

    رئیس هیات وزنه‌برداری گیلان ادامه داد: از سوی دیگر فعالیت در رشته کراسفیت از دیگر اهداف مهم هیات وزنه‌برداری گیلان طی سال‌جاری است و فعال شدن شهرهای غیرفعال از دیگر برنامه‌های این هیات تا پایان سال جاری است.

    محرابی اضافه کرد: همچنین برپایی اردوهای ممتد طی ۶ ماهه دوم امسال برای وزنه‌بردارانی که شانس حضور در اردوهای تیم‌های ملی را دارند از دیگر اهداف هیات وزنه‌برداری گیلان بشمار می‌رود تا مسیر حضور آنان در اردوهای تیم‌های ملی هموارتر شود.

    وی همچنین به کسب رتبه سوم هیات وزنه برداری گیلان در ارزشیابی فدراسیون اشاره کرد و گفت: با توجه به اعلام فدراسیون وزنه برداری، هیات وزنه‌برداری گیلان مقام سوم را در این ارزشیابی کسب کرد که برای نخستین بار گیلان توانست این رتبه را تصاحب کند که این هم یک افتخار برای ورزش گیلان و این رشته بشمار می‌رود.

    رئیس هیات وزنه برداری گیلان در ادامه گفت: این ارزشیابی در خصوص عملکرد استان‌ها در بخش‌های مختلفی همچون میزبانی، حضور در لیگ، تعداد ورزشکاران سازمان یافته، تعداد وزنه‌برداران ملی پوش، تعداد مدال‌های کسب شده و سایر فعالیت‌ها بود که خوشبختانه هیات وزنه‌برداری گیلان توانست مقام سوم را کسب کند.

    محرابی به افزایش تعداد ورزشکاران سازمان یافته هیات وزنه‌برداری گیلان نیز اشاره کرد و افزود: طی چند سال اخیر تعداد ورزشکاران سازمان یافته هیات وزنه برداری افزایش مناسبی یافته زیرا در سال ۱۴۰۰ کمتر از یکصد وزنه‌بردار سازمان یافته در گیلان فعالیت داشتند اما هم اینک بیش از ۵۰۰ وزنه‌بردار سازمان یافته در این استان فعالیت دارند.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *