پنجشنبه / ۱۴ خرداد / ۱۴۰۵
×
با حضور استاندار و وزیر میراث فرهنگی؛

مجتمع بومگردی در شادخال شفت افتتاح شد

باز باران خبر/ با حضور وزیر میراث فرهنگی و استاندار گیلان، مجتمع بزرگ گردشگری و بوم گردی شالیزه در روستای شادخال شفت افتتاح شد.
مجتمع بومگردی در شادخال شفت افتتاح شد
  • کد نوشته: 40111
  • منبع: باز باران خبر
  • شنبه 23 آگوست 2025
  • 214 بازدید
  • بدون دیدگاه
  • باز باران خبر/ با حضور وزیر میراث فرهنگی و استاندار گیلان، مجتمع بزرگ گردشگری و بوم گردی شالیزه در روستای شادخال شفت افتتاح شد.

    به گزارش باز باران خبر؛ با حضور هادی حق‌شناس استاندار گیلان و سید رضا صالحی امیری وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، مجتمع بزرگ گردشگری «شالیزه» در روستای شادخال شفت به بهره‌برداری رسید.

    این مجتمع با مساحت ۷/۳ هکتار و با ظرفیت ۳۰ واحد اقامتی، دارای امکاناتی همچون کافه و رستوران جزیره، پیست اسب‌سواری، قایق‌سواری، ماهی‌گیری و سایر تفریحات متنوع بوده و به‌عنوان یکی از ظرفیت‌های مهم گردشگری استان معرفی می‌شود.
    صالحی امیری در آیین بهره برداری از این مجتمع اقامتی، با بیان اینکه این مجتمع می تواند الگو و نمونه ای موفق برای بوم گردی های کشور باشد، افزود: استان گیلان به واسطه ظرفیت بسیار بالای گردشگری و فرهنگی می تواند به قطب اول گردشگری کشور تبدیل شود.
    وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و استاندار گیلان همچنین در ادامه سفر کاری خود به گیلان از پارک جنگلی و مجموعه گردشگری قلعه رودخان در شهرستان فومن بازدید و بر لزوم حمایت از این مجموعه در راستای ارتقای آن تاکید کردند.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *