پنجشنبه / ۱۴ خرداد / ۱۴۰۵
×
باز باران خبر/ مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب گیلان از لایروبی و بازسازی ۹ حلقه چاه آب شرب در ۶ شهرستان این استان با هدف ارتقاء کیفیت آب شرب، تضمین سلامت و رفاه مردم به ویژه روستاییان خبر داد.
بازسازی ۹ حلقه چاه آب شرب در گیلان با تمرکز بر ارتقاء خدمات در روستاها
  • کد نوشته: 44372
  • منبع: باز باران خبر
  • دوشنبه 11 می 2026
  • 12 بازدید
  • بدون دیدگاه
  • باز باران خبر/ مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب گیلان از لایروبی و بازسازی ۹ حلقه چاه آب شرب در ۶ شهرستان این استان با هدف ارتقاء کیفیت آب شرب، تضمین سلامت و رفاه مردم به ویژه روستاییان خبر داد.

    به گزارش باز باران خبر؛ علیرضا غیاثی اظهار کرد: با برنامه‌ریزی دقیق و تلاش شبانه‌روزی تیم‌های عملیاتی سال گذشته، ۹ حلقه چاه شامل (۲ حلقه در حوزه شهری و هفت مورد در بخش روستایی) در شهرستان‌های لنگرود، بندرانزلی، رضوانشهر، آستانه‌اشرفیه، فومن و صومعه‌سرا لایروبی، مهندسی دوباره و بازسازی شد که نقش استراتژیک در تامین آب شرب مناطق مختلف استان دارد.

    وی بیان کرد: اختصاص بیش از ۷۵ درصد از ظرفیت این پروژه بزرگ به مناطق روستایی، نشان‌ از عزم جدی، تغییر رویکرد راهبردی و توجه ویژه مجموعه آب و فاضلاب گیلان به توسعه عدالت در توزیع منابع و رفع کامل دغدغه‌های روستاییان استان است.

    مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب گیلان اضافه کرد: این عملیات ضمن افزایش ظرفیت آبدهی و جلوگیری از افت فشار در فصل گرم و اوج مصرف موجب حذف رسوب، ارتقاء کیفیت، طعم و گوارایی آب استحصالی می‌شود.

    وی بیان کرد: دسترسی پایدار به آب باکیفیت، بر ارتقای سطح بهداشت عمومی، پیشگیری از بیماری‌های گوارشی و عفونی، افزایش کیفیت زندگی و آرامش خاطر خانواده‌ها تاثیر مستقیم دارد.

    مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب گیلان اظهار کرد: مدیریت بهینه منابع، اولویت‌بندی هوشمندانه و نظارت مستمر و میدانی بر حسن اجرای این قبیل از پروژه‌ها، گواهی بر تعهد و تخصص مجموعه بهره‌برداری در صیانت از سرمایه‌های ملی و ارتقای تاب‌آوری تاسیسات آبرسانی است.

    بر اساس آخرین آمارهای دریافتی ۲ میلیون و ۶۵۰ هزار و ۶۴۲ نفر از جمعیت شهری و روستایی استان تحت پوشش شبکه آب و فاضلاب هستند که ۹۹.۹۹ درصد جمعیت شهری و حدود ۸۶ درصد جمعیت روستایی استان از آب شرب سالم بهره‌مندند.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *