باز باران خبر- کریم خورسندی: اولین هفته از مسابقات لیگ تکواندوی نونهالان دختر استان گیلان روز چهارشنبه ۱۸ تیر ماه به صورت فشرده ازساعت ۸:۳۰ صبح آغاز و تا ساعت حدود ۱۲ شب ادامه داشت.
این مسابقات که در واقع اولین محک جدی هیات تکواندوی گیلان با رئیس و اعضای جدید آن بود در مجموع چنگی به دل نزد و باز هم مثل سنوات قبل و با اشکالات و ابهامات فراوانی برگزار شد.
اولین هفته لیگ نونهالان دختر استان گیلان که با حضور پرشور ۱۸۷ تکواندوکار آزاد در قالب ۸ تیم و با قضاوت ۲۲ داور در سه زمین که گفته می شد مجهز به سیستمهای الکترونیکی و به روز هستند برگزار شد.
بنا براین گزارش این رقابتها که گفته می شد با هدف شناسایی و پرورش استعدادهای برتر تکواندوی استان در رده نونهالان قرار است برگزار شود، متاسفانه در مجموع رضایت بخش نبود و با اعتراض های فراوان خانواده ها و تکواندوکاران نونهال استان همراه شد و در حالی که بسیاری از تکواندوکاران نونهال سراسر استان با آمادگی خوبی راهی مسابقات شده بودند در عمل با آن چیزی که متصور بودند، مواجه نشدند و ضعف برنامه ریزی در سازماندهی، اجرا و قضاوت مسابقات و کم توجهی به اعتراض ها آب سردی بر رویاها و آرزوهای آنان بود.
پیکارهای هفته اول در شرایطی برگزار شد که نونهالان با خانواده های خود از صبح زود راهی خانه تکواندوی رشت شده بودند اما دریغ از کمترین امکانات( البته این مورد مسبوق به سابقه است) سیستم سرمایشی سالن بصورت نصف و نیمه و ناقص بود، وضع بهداشتی و نظافت محیط سالن و سرویس های بهداشتی در حد فاجعه و انگار برای نگهداری و نظافت سالن خانه تکواندوی رشت اقدامی صورت نمی گیرد؟!
متاسفانه کار فقط به همین جا ختم نشد و در شکل برگزاری مسابقات و آنطور اعلام شده بود “رقابتها بصورت الکترونیکی انجام میشود” ولی متاسفانه خرابی و ایرادات سیستمی این فرایند مدام مسابقات را با وقفه همراه میکرد و همین موضوع باعث شد تا شرایط روحی و روانی نونهالان بهم بریزد و زمان تنطیمی مسابقات را خراب کند و یک تکواندوکار نونهال و خانواده اش برای انجام دو یا سه مسابقه مجبور شدند حداقل ۱۰ ساعت در سالن معطل شوند!
البته حرف در این زمینه ها زیاد است که در مباحث دیگری بدان خواهیم پرداخت.
گفتنی است در پایان هفته اول مدالآوران اوزان مختلف به شرح زیر معرفی شدند؛
وزن اول:۱- ثمین فتحی (آکادمی صفریان)۲- رقیه کمالی (مهرورزان)
۳- ساناز روستا (آیهان رزم تالش)و
صدف حقپرست (عقاب المپیک)
وزن دوم:۱- باران هادینیا (ستارهساز)
۲- آریانا عباسی (بازیکن آزاد)۳- رها ایزدی (عقاب المپیک) و تانیا کمالی (آزاد)
وزن سوم: ۱- مهدیس جاوید (آکادمی صفریان) ۲- بهینا کاظمی (بازیکن آزاد) ۳- مبینا موثقی (بازیکن آزاد)و آیدا آذرکیش (آکادمی صفریان)
وزن چهارم : ۱- ستاره بهروزی (سکو)
۲- هلنا بختیارزاده (آیهان رزم تالش)
۳- آوین نزهتی (بازیکن آزاد) و اسما وهابی (عقاب المپیک)
وزن پنجم:۱- ایرسا شعبان عبدالمحمد (آکادمی صفریان) ۲- ثنا سبحانی (ستارهساز) ۳- زهرا محمدی (بازیکن آزاد) و النا شیخپور (بازیکن آزاد)
وزن ششم:۱- مبینا عبادی (عقاب المپیک) ۲- معصومه هاشمی (بازیکن آزاد) ۳- اسرا خدمتی (آکادمی بخشیزاد) و معصومه خاکپور (آکادمی صفریان)
وزن هفتم:۱- فاطیما پزشک (آکادمی صفریان) ۲- روژین جلالی (ستارهساز) ۳- یلدا حامدی (آکادمی بخشیزاد) و محدثه جمشیدی (بازیکن آزاد)
وزن هشتم: ۱- اوا گلدوست (بازیکن آزاد)۲- مطهره فرید خمامی (سکو)
۳ نرگس مصطفوی (آکادمی بخشیزاد) و اسما عشوری (بازیکن آزاد)
وزن نهم: ۱- آیسان شکاری (ستارهساز) ۲- سوگل مظفری (بازیکن آزاد)۳- دلارام پورمجبیب (بازیکن آزاد) و معصومه قربانپور (بازیکن آزاد)
وزن دهم:۱- لینا نصیری (ستارهساز)
۲- تقوا اسکندری (آیهان رزم تالش)۳- نرگس مهربان (بازیکن آزاد) و نازنین اورمزد (بازیکن آزاد).
دیدگاهتان را بنویسید