پنجشنبه / ۱۴ خرداد / ۱۴۰۵
×
باز باران خبر/ فرماندار خمام در نشست خبری با جمعی از خبرنگاران استان، رسانه‌ها را «چشم بینای مسئولان» دانست و بر نقش آن‌ها در انعکاس اخبار، مطالبه‌گری منصفانه و انتقال مسائل مردم به مسئولان تأکید کرد.
احداث مجتمع اداری اولویت اصلی شهرستان است
  • کد نوشته: 40086
  • منبع: باز باران خبر
  • پنج‌شنبه 7 آگوست 2025
  • 297 بازدید
  • بدون دیدگاه
  • باز باران خبر/ فرماندار خمام در نشست خبری با جمعی از خبرنگاران استان، رسانه‌ها را «چشم بینای مسئولان» دانست و بر نقش آن‌ها در انعکاس اخبار، مطالبه‌گری منصفانه و انتقال مسائل مردم به مسئولان تأکید کرد.

    به گزارش باز باران خبر؛ عصمت محمددوست با بیان اینکه برخی زیرساخت‌های اساسی خمام همچنان تأمین نشده است، گفت: «مجتمع اداری شهرستان هنوز احداث نشده و تلاش‌ها برای یافتن زمین مناسب و دریافت تأیید از سازمان اداری و استخدامی کشور ادامه دارد.»

    وی افزود: این پروژه از اولویت‌های اصلی شهرستان بوده و نخستین گام برای بهبود کیفیت خدمات اداری به مردم خواهد بود.

    فرماندار خمام، بهره‌برداری از پروژه‌های راه روستایی را شاخص‌ترین پروژه هفته دولت در این شهرستان عنوان کرد و با اشاره به ضرورت همکاری رسانه‌ها در دعوت مردم به آرامش و پیگیری مطالبات، اظهار داشت: رسانه‌ها در کنار دستگاه‌های اجرایی و نظارتی، نقشی کلیدی در اعتمادسازی دارند.

    محمددوست همچنین از خبرنگاران خواست مشکلات و پرسش‌های خود را بی‌واسطه مطرح کنند و تأکید کرد: «همه نقدها و پیگیری‌ها زمانی ارزشمند است که در راستای قانون و خدمت به مردم باشد.»

    گفتنی است، در پایان این نشست از تعدادی از خبرنگاران و فعالان رسانه‌ای قدردانی شد.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *