پنجشنبه / ۱۴ خرداد / ۱۴۰۵
×
باز باران خبر/ مدیر کل صنعت معدن و تجارت استان گیلان گفت: در یکسال گذشته کارگروه تسهیل و رفع موانع بسیاری از چالش های داخل استانی حوزه تولید و تجارت را مرتفع نموده است.
اجرای ۱۱۷ مصوبه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید در گیلان
  • کد نوشته: 39205
  • منبع: روابط عمومی صمت گیلان
  • سه‌شنبه 11 مارس 2025
  • 144 بازدید
  • بدون دیدگاه
  • باز باران خبر/ مدیر کل صنعت معدن و تجارت استان گیلان گفت: در یکسال گذشته کارگروه تسهیل و رفع موانع بسیاری از چالش های داخل استانی حوزه تولید و تجارت را مرتفع نموده است.

    به گزارش باز باران‌خبر به نقل از روابط عمومی اداره کل صمت گیلان، تیمور پورحیدری؛ در آخرین جلسه سال‌جاری گزارشی از فعالیت و عملکرد کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید ارائه کرد و گفت: ۱۱۷ مصوبه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید در گیلان ظرف مدت یکسال اجرا شده است.

    وی تعداد کل مصوبات را ۱۲۲ مورد برشمرد و اظهار داشت: از این تعداد ۴ مورد در دست اجراست و یک مورد نیز اجرا نشده است که پیگیر اخذ نتایج استعلام های آن هستیم.

    پورحیدری با تشکر از همراهی و وفاق اعضای کارگروه در رفع و رجوع مشکلات بخش تولید و تجارت استان گفت: این رویکرد همدلی قطعا در جذب در کاهش فشارهای فعالان اقتصادی استان و حتی سرمایه گذاران جدید نیز موثر دانست و روند آن را مثبت ارزیابی کرد.

    مدیرکل صنعت معدن و تجارت استان گیلان خاطر نشان کرد: در این نشست نیز ۳۲۰ میلیارد تومان تسهیلات نیز برای ۴طرح حوزه صنعت و کشاورزی در مجموع تصویب شد که از طریق بانکهای سپه و صادرات دریافت خواهند نمود.

    وی همچنین به رفع مشکل تامین آب واحد‌های مرغداری و دامداری بتوان یکی دیگر از مصوبات این جلسه کارگروه اشاره نمود و گفت: بر اساس این مصوبه مقرر شد سرمایه گذاران حوزه مرغداری با هماهنگی جهادکشاورزی از طریق تانکر نسبت به تامین آب مصرفی اقدام نمایند و فقط حرائم قانونی را رعایت کنند.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *