به روز شدن نباید جامعه را به انحطاط بکشاند
به مناسبت هفته عفاف و حجاب نشست خبری با حضور مهدی پارسا رییس سازمان بسیج رسانه، معصومه پرسا رئیس بسیج جامعه زنان سپاه قدس گیلان، سبحانی رییس اتحادیه پوشاک، محمود باقری رییس اتحادیه تولیدکنندگان لباس و هامون اصغری فرمانده پایگاه بسیج اصناف شهرستان رشت و جمعی از خبرنگاران استان برگزار شد.
به گزارش باز باران خبر؛ در ابتدای نشست عفاف و حجاب ، رئیس بسیج اصناف با اشاره به تشکیل کار گروه مد لباس در سال گذشته یادآور شد: در این کار گروه دغدغه تولید کنندگان به تهران ارائه شد.
رحمت صائب با اشاره به عدم همکاری و همراهی دستگاههای ذیربط در ترویج پوشش ایرانی اسلامی خاطرنشان کرد: بسیاری از پوشش های نامتعارف بدون هیچگونه نظارتی با قیمت نازلتر در بازار عرضه می گردد.
وی افزود: همه ما طالب پایه گذاری و نهادینه کردن پوشش اسلامی ایرانی هستیم اما این مطالبه گری نیازمند فرهنگ سازی به کمک نهادهای زیربط از جمله صدا و سیما ، سازمان تبلیغات اسلامی، اداره کل فرهنگ و ارشاد و… هستیم.
در ادامه رئیس بسیج جامعه زنان سپاه قدس گیلان با اشاره به تعدد زنان محجبه در مجامع گوناگون کشور و استان بیان داشت: متاسفانه امروز وضعیت پوشش تعداد زیادی از زنان و دختران جامعه ما از یک شرایط نامساعدی برخوردار است.
معصومه پرسا با تاکید بر اینکه پوشش نامناسب در مردان نیز مشهود است، افزود: بسیاری از این پوشش های ناهنجار، کج خلقی ها، آسیب ها و فساد را به دنبال دارد. در دهه های گذشته غیرت در مردان ایرانی نمود بیشتری داشت، اما متاسفانه امروز با عادی سازی شدن گناه شاهد ولنگاری در حجاب و پوشش زنان و مردان ایرانی می باشیم.
وی مشکلات خلقی، کمبود شخصیت ، حس خود برتر بینی و تنوع طلبی را از آثار بدحجابی زنان جامعه کنونی برشمرد و گفت: ناگفته نماند که اسلام مخالف تنوع طلبی و به روز بودن نیست اما به روز شدن نباید جامعه را به انحطاط بکشاند.
رئیس بسیج جامعه زنان با تاکید بر ضرورت حمایت از تولیدکنندگان یادآور شد: جامعه بسیج زنان همچون سنوات گذشته دغدغه مبارزه با بدحجابی و بی حجابی را داشته و دارد، لذا در این راستا سازمان بسیج جامعه زنان برای هفته عفاف و حجاب اقدام به تهیه کلیپ، موشن گرافی، مسابقات کتابخوانی و… داشته است.
رئیس اتحادیه فروشندگان نیز در این نشست، ترویج حجاب اسلامی و صیانت از عفاف و حجاب ایرانی از اهداف مهم اینگونه نشست ها عنوان کرد و گفت: هرکار فرهنگی علاوه بر ارائه راهکار و برنامه مستلزم صرف هزینه است.
ضرورت ایجاد نمایشگاه دائمی و ایستگاه مد و لباس ایرانی اسلامی
محمود باقری بر لزوم تداوم جلسات در راستای ترویج فرهنگ و حجاب تاکید و اذعان داشت: پیشنهاد می گردد که با تخصیص ساختمان هتل ایران در مرکز پیاده راه فرهنگی در راستای ایجاد نمایشگاه دائمی و ایستگاه مد و لباس ایرانی اسلامی گامی بلند در صیانت از عفاف و حجاب ایران اسلامی برداشت.
ضرورت تشکیل کار گروه طراحی لباس زنان و مردان ایرانی
فرمانده پایگاه بسیج اصناف رشت هم با اشاره به سرمایه گذاری میلیاردی رسانه های غربی در خصوص ترویج بدحجابی و بی حجابی در جامعه ایرانی تصریح کرد: متاسفانه رسانه های داخلی هیچگونه تلاشی در نهادینه کردن حجاب ایرانی اسلامی ندارند.
هامون اصغری با تاکید بر ضرورت تشکیل کار گروه طراحی لباس زنان و مردان ایرانی خاطرنشان کرد: تنها کاری که در ایران برای عفاف و حجاب انجام شد طراحی و عرصه چادر ملی آن هم با ۵ برابر قیمت یک مانتو است لذا با توجه به وضعیت و شرایط اقتصادی حاکم و فقر مالی موجود در بسیاری از خانواده ها استفاده از پوشش چادر ایرانی و ملی در زنان و دختران ما به فراموشی سپرده می شود.
اکثر مانتوهای نامتعارف در مزون های بدون مجوز تولید و عرضه می شود
وی افزود: محور مباحث امروز در راستای تولید مانتوهای جلو باز و نامتعارف است، در حالی که اکثر این مانتوهای نامتعارف در مزون های بدون مجوز تولید و فروش ان نیز توسط شبکه های اجتماعی بددن هیچگونه نطارت و ممانعتی صورت می پذیرد.
تهیه لباس ایرانی اسلامی مطالبه بخش عظیمی از زنان و دختران جامعه کنونی است
مهدی پارسا با اشاره به وجود ۲۲ دستگاه متولی در حوزه عفاف و حجاب خاطرنشان کرد: پوشش کنونی زنان و مردان جامعه ما منافات زیادی با پیشینه فرهنگی و تاریخی ایران دارد.ما در اجرای قانون ساماندهی مد و لباس در برخی موارد مشکل داریم بنابراین انتظار می رود تا ۲۲ متولی در امر عفاف و حجاب همگی پای کار آیند.
وی با تاکید بر اینکه تهیه لباس ایرانی اسلامی مطالبه بخش عظیمی از زنان و دختران جامعه کنونی است، افزود: بر اساس ماده ۵ قانون ساماندهی مد و لباس وزارت صمت مکلف شد تا برای دسترسی و حمایت از پوشاک منطبق با جامعه ایران اسلامی اقدام به ایجاد نمایشگاههای پوشاک و مد نمایند.
گفتنی است که در شهرستان رشت ۳۸۰ تولید کننده لباس در حال فعالیت هستند.