چهارشنبه / ۲۱ آذر / ۱۴۰۳
×
ممنوعیت مرخصی مدیران استان در وضعیت نارنجی و قرمز هواشناسی
استاندار گیلان در جلسه ستاد مدیریت بحران دستور داد؛

ممنوعیت مرخصی مدیران استان در وضعیت نارنجی و قرمز هواشناسی

باز باران خبر- سرویس ورزشی: کشور عربستان طی چند سال اخیر در اکثر حوزه های فرهنگی، ورزشی ، سیاسی و اجتماعی دستخوش تغییراتی شده و گام های جدیدی برای تعاملات جهانی برداشته است؛ روی این اصل آنها از ورزش و خصوصا فوتبال غافل نبوده و سرمایه گذاری زیادی کرده اند.  روی این اصل و خریدهای […]

رونق فوتبال عربستان با جذب ستاره های سرشناس جهان
باز باران خبر- سرویس ورزشی: کشور عربستان طی چند سال اخیر در اکثر حوزه های فرهنگی، ورزشی ، سیاسی و اجتماعی دستخوش تغییراتی شده و گام های جدیدی برای تعاملات جهانی برداشته است؛ روی این اصل آنها از ورزش و خصوصا فوتبال غافل نبوده و سرمایه گذاری زیادی کرده اند.
 روی این اصل و خریدهای پرهزینه ای که عربستان در فوتبال  انجام داده  نام این کشور را بیش از هر زمانی بر سر زبان‌ها انداخته است، ستاره‌هایی که به تدریج عازم لیگ ستارگان این کشور می‌شوند تا فوتبال عربستان را بر پیشانی پُر تب و تاب‌ترین ورزش جهان بنشانند.
شاید در ذهن هیچ ایرانی نمی‌گنجید که تیم‌های باشگاهی ما یک روز در مقابل تیم‌های باشگاهی عربستان از مجموع ۶ بازی ۵ شکست متقبل شوند و تنها دستاوردشان یک مساوی و یک امتیاز ناقابل باشد.
این اتفاق باعث شده تا برای همه سوالاتی مطرح شود که چرا فوتبال باشگاهی ما تا این اندازه ضعیف شده است که حتی در آسیا هم از عهده رقیبانش برنمی‌آید؟ سعودی‌ها چگونه می‌توانند به راحتی فوق ستاره‌های جهان را به دست بیاورند و انگار دیگر هیچ چیز برای آنها رویا نیست.
کمتر از دو سال پیش بود که انتقال ابَرستاره پرتغالی فوتبال جهان در سن ۳۸ سالگی و با دستمزد سالیانه ۲۰۰ میلیون یورو به‌عنوان گران‌قیمت‌ترین بازیکن تاریخ فوتبال به عربستان سر و صدای زیادی به پا کرد و به تیتر یک رسانه‌ها تبدیل شد.
این خرید از عزم جزم سعودی‌ها برای تحقق رویایی جدید خبر می‌داد، اما علاقه‌مندان فوتبال هنوز در شوک حضور رونالدو بودند که خبر جذب لیونل مسی دیگر ستاره دنیای فوتبال با رقم قراردادی که به ریال در یک‌یک ماشین‌حساب نمی‌گنجید به یکی از جذاب‌ترین و پرطرفدارترین خبرهای فوتبال عربستان و دنیا تبدیل شد، درحالی‌ که مسی عطای اسکناس‌های نفتی سعودی را به لقایش بخشید اما کریم بنزمای فرانسوی نتوانست در مقابل دستمزد نجومی و البته همسایگی خانه خدا تاب بیاورد و عازم عربستان شد تا دومین خرید بزرگ فوتبال عربستان داغ‌ترین اخبار دنیای فوتبال را رقم بزند.
اکنون دیگر هیچ‌ چیز عجیب و غیرممکن نبود، آن چیزی که برای همه به خصوص برای ایرانی‌ها غیرممکن بود شاید حضور کریس رونالدو در ورزشگاه ازادی بود که به خاطر تیم النصر ممکن شده بود اما این پایان ماجرا نبود چرا که خرید النصر و الاتحاد واکنش طرفداران پرافتخارترین تیم عربستان یعنی الهلال را برانگیخت و آنها هم دست به کار جذب مسی و امباپه شدند. اگرچه تیر الهلال در جذب دو ستاره نامدار فوتبال جهان بی‌نتیجه ماند اما آنها توانستند در آخرین روزهای نقل و انتقالات نیمار اسطوره کشور برزیل را جذب کنند تا به همگان ثابت شود پرافتخارترین تیم عربستان قصد عقب کشیدن ندارد.
اکنون دنیای فوتبال عربستان کاملاً متفاوت است، ستارگانی همچون انگولو کانته، فرمینیو، ریاض محرز، سادیو مانه، میلینکوویچ ساویچ، جوردن هندرسون، فابینیو، اوسپینا، ادوارد مندی و چند چهره نامدار یکی یکی راهی لیگ ستارگان عربستان شده‌اند و شاهد چند ده بازیکن مطرح جهان در این تیم‌ها هستیم.
سال‌ها بود که در ایران خرج‌های وحشتناکی که در فوتبال عربستان اتفاق می‌افتاد با دیده تمسخر نگریسته می‌شد و بارها و بارها ما شاهد بودیم که در برنامه های مختلف صحبت از این بود که اگرچه امکانات و پول فراوانی دارند اما فوتبالشان آنگونه که باید و شاید پیشرفت نکرده و تماشاگر هم ندارند، اگرچه عرب‌ها ورزشگاه‌های لوکس می‌سازند اما آنقدرها هم جذاب بازی نمی‌کنند که دل شهروندانشان را برای حضور در ورزشگاه نرم کنند و آنها هزینه می‌کنند اما نتیجه‌هایی که می‌گیرند راضی‌کننده نیست و چرخه فوتبال ملی آنها آن‌ طور که شایسته است، طی نمی‌شود.
اما امروز شاهد هستیم که پول‌پاشی باشگاه‌های عربستانی تحت حمایت صندوق سرمایه‌گذاری دولتی عربستان سعودی در ابتدای راهی است که به میزبانی جام جهانی فوتبال در سال ۲۰۳۴ ختم می‌شود که بخشی از پروژه‌ رویایی سعودی‌ها برای دیده شدن در انظار جهانی و یافتن جایگاهی برتر در سطح منطقه و جهان است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *