چهارشنبه / ۲۱ آذر / ۱۴۰۳
×
سند راهبردی روابط عمومی و اطلاع رسانی در گیلان تدوین می‌شود
در نشست هیئت رئیسه شورای روابط عمومی استان عنوان شد؛

سند راهبردی روابط عمومی و اطلاع رسانی در گیلان تدوین می‌شود

  باز باران خبر: استاندار گیلان گفت: توانمندسازی و توسعه روستاها از برنامه‌های راهبردی دولت است. به گزارش روابط عمومی بنیاد مسکن گیلان، جلسه شورای اداری شهرستان رودسر با حضور دکتر عباسی استاندار گیلان، جمعی از مدیران دستگاه‌های اجرایی استان و شهرستان در سالن شهید آوینی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی رودسر برگزار شد. استاندار […]

تثبیت مالکیت روستایی و شهری اقدام مثبت دولت سیزدهم است
  • کد نوشته: 33693
  • شنبه ۴ آذر ۱۴۰۲
  • 10 بازدید
  • بدون دیدگاه
  •  

    باز باران خبر: استاندار گیلان گفت: توانمندسازی و توسعه روستاها از برنامه‌های راهبردی دولت است.
    به گزارش روابط عمومی بنیاد مسکن گیلان، جلسه شورای اداری شهرستان رودسر با حضور دکتر عباسی استاندار گیلان، جمعی از مدیران دستگاه‌های اجرایی استان و شهرستان در سالن شهید آوینی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی رودسر برگزار شد.
    استاندار گیلان در این جلسه با بیان اینکه توانمندسازی و توسعه روستاها، مسکن و اشتغال روستایی از برنامه‌های راهبردی دولت است که در گیلان نیز با حساسیت اجرا می‌شود به طرح تکام (توانمندسازی و کارآفرینی مردم پایه) اشاره کرد و افزود: در اجرای این طرح باید بر روستاهایی که ظرفیت مهاجرت معکوس دارند، تمرکز شود.
    عباسی با تاکید بر اینکه اشتغال و مسکن در روستاها باید مورد توجه قرار گیرد، خاطر نشان کرد: مزیت‌های نسبی و ظرفیت های هر روستا در حوزه‌هایی اعم از گردشگری، کشاورزی، دامپروری و آبزی پروری باید فعال شود.
    وی با بیان اینکه برای پایایی روستا باید زیرساخت‌ها و رفاه لازم برای روستاییان فراهم شود، اضافه کرد: زمینه حضور روستاییان و ماندگاری روستازادگان در روستاها باید با توجه به ظرفیت‌ها و توانمندی های هر روستا فراهم شود.
    استاندار ادامه داد: اجرای طرح هادی، بازنگری این طرح و سند توسعه روستایی از خواسته‌های روستاییان است که باید مورد توجه قرار گیرد، اگرچه برای ساخت مسکن روستایی باید سخت‌گیری باشد اما این جدیت برای روستازادگان به حداقل برسد.
    وی خاطر نشان کرد: مرتفع‌سازی در روستاهای گیلان تا حدی که برای بقیه روستائیان مزاحمتی ایجاد نشود، مشکلی ندارد، اما اگر مشرف به حیاط روستاییان باشد، قابل اجرا نیست.
    نماینده عالی دولت در گیلان با بیان اینکه در ایجاد طبقات باید همه ظرفیت‌ها برای امدادرسانی و احداث زیرساخت‌های برق مورد توجه قرار گیرد، خاطرنشان کرد: برای دریافت سند روستایی تخفیف های لازم به روستاییان داده شود و بنیاد مسکن تاکنون برای صدور بیش از ۱۶۵ هزار سند روستایی اقدام کرده است.ضمن اینکه بنیاد مستضعفان در مورد سند بنیاد علوی نیز باید اقدام کند.
    استاندار گیلان در ادامه سخنانش با بیان اینکه دولت برنامه‌های راهبردی را در دستور کار قرار داده و با توجه به عقب ماندگی‌های به جا مانده از گذشته به صورت جهادی و شبانه روز تلاش می‌کند، اضافه کرد: ما نیز در گیلان برای خدمات‌رسانی به مردم همه ظرفیت‌ها را به کار گرفته‌ایم.
    استاندار گیلان اشتغال و مسکن شهری و روستایی را ۲ راهبرد مهم دولت عنوان کرد و افزود: ضمن توجه به این ۲ راهبرد در گیلان باوجود محدودیت‌های زمین در ساخت مسکن، برای محرومیت زدایی و توسعه زیرساخت های آب، برق و گاز و به روزرسانی مطالبات مردم تلاش ها انجام شده و همچنان در جریان است.
    استاندار گیلان به برنامه دولت برای توسعه روستایی با اجرای طرح تکام (توانمندسازی و کارآفرینی مردم پایه) اشاره کرد و ادامه داد: با کمک و مشارکت مردم باید روستاها را توسعه داد و برای احیای ظرفیت روستاها نیز تلاش کرد.
    وی در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه گیلان با تهدید جمعیتی مواجه است، خاطرنشان کرد: میانگین جمعیت استان رو به پیری است و نیروی مولد کاهش یافته از این رو باید برای برون رفت از این تهدید همه همکاری لازم را داشته باشند.
    در ادامه این جلسه مهندس حامد دائمی مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی گیلان نیز گزارش مبسوطی از عملکرد این نهاد ارائه کرد و از صدور ۱۴ هزار و ۲۸۱ برگ سند روستایی در ۶۲ روستا خبر داد و گفت: تعداد ۲۵۹۲ جلد شهری در ۸ شهر گیلان صادر شده است.
    وی با بیان اینکه تثبیت مالکیت روستایی و شهری اقدام مثبتی در دولت سیزدهم بوده گفت: از ابتدا تاکنون ۱۶۰ هزار ۲۵۳ برگ سند روستایی در ۸۳۳ روستا و ۳۸۴۱ برگ سند شهری در ۱۹ شهر گیلان صادر شده است.
    مهندسس دائمی از اجرای طرح هادی در ۵۲۰ روستای گیلان خبر داد و افزود: اجرای طرح هادی در این تعداد از روستاها با اعتبار ۷۳۵ میلیارد تومان محقق گردید.
    مدیرکل بنیاد مسکن گیلان با اشاره به سهم ۱۸ هزار واحدی ساخت مسکن روستایی در قالب طرح نهضت ملی مسکن، افزود: طی دو سال گذشته از سهمیه ۹ هزار واحد تاکنون ۱۲ هزار ۴۶۳ واحد مسکونی در قالب خودمالکی شناسایی و به بانک های عامل معرفی شده که در این بخش رشد ۱۳۰ درصدی داشتیم.
    دائمی از رشد ۶ درصد شاخص مقاوم سازی واحدهای روستایی در گیلان خبر داد و بیان کرد: در شروع فعالیت دولت سیزدهم، درصد خانه های مقاوم در سطح روستاهای استان بر اساس آمارگیری مسکن روستایی معادل ۵۳ درصد واحدهای مسکونی روستایی بود که با اجرای طرح های نهضت ملی مسکن روستاها و پیگیری موضوع محرومیت زدایی و احداث واحدهای مسکونی در مناطق غیر حادثه خیز

    گیلان این آمار به ۵۹ درصد افزایش یافته است.
    مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی گیلان ادامه داد: اقدامات بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در سرفصل های مختلف عمرانی و خدماتی به ویژه در مناطق روستایی گسترده است. وی همچنین از اجرای طرح هادی در ۵۲۰ روستای گیلان خبر داد و افزود: اجرای طرح هادی در این تعداد از روستاها با اعتبار ۷۳۵ میلیارد تومان محقق گردید.
    مدیرکل بنیاد مسکن گیلان با اشاره به نگاه حمایتی استاندار گیلان در تخصیص قیر رایگان برای اجرای پروژه آسفالت در مناطق روستایی استان گفت: تهاتری شدن قیر که با مساعدت مجموعه استانداری صورت گرفته در سرعت بخشی فعالیت‌ها موثر بوده است.

    نوشته های مشابه
    سند راهبردی روابط عمومی و اطلاع رسانی در گیلان تدوین می‌شود
    در نشست هیئت رئیسه شورای روابط عمومی استان عنوان شد؛

    سند راهبردی روابط عمومی و اطلاع رسانی در گیلان تدوین می‌شود

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *