به گزارش باز باران خبر؛ فاطمه شیرزاد در مراسم افتتاح بزرگترین فروشگاه دائمی عفاف و حجاب در رشت اظهار کرد: استمرار نمایشگاه های عفاف و حجاب از جمله ضروریات جامعه امروزی است.
وی با تاکید بر اینکه بدحجابی توطئه دشمنان است افزود: مسئوولین باید افزایش ولنگاری های اجتماعی را جدی بگیرند و اجازه ندهند اهداف پلید دشمنان در سایه تهاجم فرهنگی و غیره تحقق پیدا کند.
شیرزاد چادر را به عنوان حجاب برتر و نشان ملی زنان ایرانی معرفی کرد و گفت: مسئوولین فرهنگی برای مقابله با بدحجابی که برگرفته از افکار مسموم دشمنان ایران اسلامی است باید برنامه ریزی اصولی و اساسی داشته باشند.
وی با تاکید به حمایت مدیریت شهری از برنامه های فرهنگی عفاف و حجاب در رشت افزود: امیدوارم مدیریت شهری نیز با توجه بیشتر به مقوله عفاف و حجاب و برپایی چنین نمایشگاه هایی در خط مقدم مقابله با تهاجم فرهنگی دشمنان حرکت کند.
عضو کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورای رشت خواستار استمرار نمایشگاه های عفاف و حجاب در رشت شد و گفت: افتتاح فروشگاه دائمی عفاف و حجاب در رشت یک اقدام بزرگ و قابل تحسین در راستای حمایت از پوشش مناسب و تولیدکنندگان پوشاک اسلامی است.
گفتنی است بزرگترین فروشگاه دائمی عفاف و حجاب با عنوان سحر در پل عراق رشت افتتاح شد.
دیدگاهتان را بنویسید