یکشنبه / ۷ اردیبهشت / ۱۴۰۴
×
در جریان دیدار مدیرعامل منطقه آزاد انزلی با مدیرعامل شرکت ناوبری هوایی ایران توافق شد؛

ارائه بسته‌های سرمایه‌گذاری و توسعه باند فرودگاه سردار جنگل رشت

باز باران خبر/ به‌منظور بهره‌برداری حداکثری از ظرفیت‌های مدیریتی ارشد کشور جهت تسهیل و تسریع در فرایندهای حمل‌ونقلی و ترانزیت بین‌المللی مرتبط با منطقه آزاد انزلی؛ مصطفی طاعتی مقدم با محمد امیرانی معاون وزیر و مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران دیدار کرد.
ارائه بسته‌های سرمایه‌گذاری و توسعه باند فرودگاه سردار جنگل رشت
  • کد نوشته: 39220
  • منبع: باز باران خبر
  • پنجشنبه ۲۳ اسفند ۱۴۰۳
  • 52 بازدید
  • بدون دیدگاه
  • باز باران خبر/ در ادامه رایزنی‌های مدیریت عالی سازمان در پایتخت کشور، به‌منظور بهره‌برداری حداکثری از ظرفیت‌های مدیریتی ارشد کشور جهت تسهیل و تسریع در فرایندهای حمل‌ونقلی و ترانزیت بین‌المللی مرتبط با منطقه آزاد انزلی؛ مصطفی طاعتی مقدم، رئیس هیئت‌مدیره و مدیرعامل سازمان با محمد امیرانی معاون وزیر و مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران دیدار و گفتگو کرد.

    به گزارش باز باران خبر؛ در این دیدار طرفین در خصوص سازوکارهای تجاری‌سازی و اقتصادی نمودن فعالیت‌های فرودگاه بین‌المللی رشت، به‌ویژه در مسیر افزایش فعالیت و ایفای نقش بیشتر در ترانزیت بار و مسافر در سطح بین‌المللی؛ احداث ترمینال‌های جدید مسافری، باری و تبدیل این مجموعه فرودگاهی به هاب تعمیرات هوایی منطقه به تبادل نظر پرداخته و در خصوص راهکارهای عملیاتی‌سازی این برنامه‌های کاری به توافق رسیدند.

    بنابراین گزارش، توسعه باند فرودگاه بین‌المللی سردار جنگل و همچنین قرارگرفتن طرح‌های سرمایه‌گذاری فرودگاه در قالب بسته‌های سرمایه‌گذاری منطقه آزاد انزلی از دیگر محورهای توافق مدیران عامل سازمان منطقه آزاد انزلی و شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران، بود.

    گفتنی است، از پاییز سال جاری، فرودگاه بین‌المللی سردار جنگل رشت به محدوده منطقه آزاد انزلی اضافه شده و توان بازیگری نخستین منطقه آزاد شمال کشور در مناسبات دیپلماسی ترانزیتی و حمل‌ونقل بین‌المللی، افزایش چشمگیری یافته است.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *