دوشنبه / ۸ اردیبهشت / ۱۴۰۴
×
توسعه همکاری‌های فنی – مهندسی و برپایی رویدادهای مشترک با سازمان منطقه آزاد انزلی
در دیدار مدیرعامل سازمان صنایع هوایی وزارت دفاع با طاعتی مقدم تأکید شد؛

توسعه همکاری‌های فنی – مهندسی و برپایی رویدادهای مشترک با سازمان منطقه آزاد انزلی

باز باران خبر/ ۵۰۰ خبرنگارخارجی از ۲۲۶ رسانه بین‌المللی از ۵ قاره جهان، انتخابات ۱۴۰۰ ایران را پوشش می‌دهند. به گزارش باز باران خبر؛ محمد خدادی معاون مطبوعاتی و اطلاع‌رسانی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت؛ علی رغم وجود محدودیت‌های سفر ناشی از کرونا بیش از ۵۰۰ خبرنگارِ از ۲۲۶ رسانه خارجی سیزدهمین انتخابات ریاست […]

۵۰۰ خبرنگارخارجی از ۲۲۶ رسانه بین‌المللی از ۵ قاره جهان، انتخابات ۱۴۰۰ ایران را پوشش می‌دهند
  • کد نوشته: 20261
  • سه شنبه ۲۵ خرداد ۱۴۰۰
  • 127 بازدید
  • بدون دیدگاه
  • برچسب ها

    باز باران خبر/ ۵۰۰ خبرنگارخارجی از ۲۲۶ رسانه بین‌المللی از ۵ قاره جهان، انتخابات ۱۴۰۰ ایران را پوشش می‌دهند.

    به گزارش باز باران خبر؛ محمد خدادی معاون مطبوعاتی و اطلاع‌رسانی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت؛ علی رغم وجود محدودیت‌های سفر ناشی از کرونا بیش از ۵۰۰ خبرنگارِ از ۲۲۶ رسانه خارجی سیزدهمین انتخابات ریاست جمهوری کشورمان را پوشش خواهند داد.
    محمد خُدادی با بیان این مطلب، اضافه کرد: این رسانه ها از ۳۹ کشور جهان بوده و هماهنگی لازم برای ورود و فعالیت خبری آنان‌ صورت گرفته است.
    وی با اشاره به اینکه ورود خبرنگاران خارجی تنها با ارائه تست منفی کرونا میسر بوده، افزود: از این تعداد ۳۳۶ خبرنگار خارجی مقیم تهران بوده و برای بیش از ۱۶۰ خبرنگار خارجی غیرمقیم روادید مطبوعاتی صادر شده است.
    معاون وزیر ارشاد اضافه کرد: ۱۶۰ خبرنگار و عوامل خبریِ که طی روزهای اخیر وارد کشور شده یا خواهند شد از ۸۳ رسانه از ۲۰ کشور جهان برای پوشش خبری این رویدادِ مهم ملی می باشند که در میان آنان ۳۷ رسانه تلویزیونی، ۲۷ روزنامه، ۸ خبرگزاری، ۶ رسانه رادیویی و ۵ مجله و سایت خبری به چشم می خورد.
    خدادی گفت: خبرنگاران خارجی که پوشش انتخابات ۱۴۰۰ کشورمان را بر عهده دارند، از آمریکا، انگلستان، ایتالیا، بحرین، بلژیک، ترکیه، نروژ، سوئد، دانمارک، چین، روسیه، ژاپن، سوئیس، فرانسه، آلمان، اتریش، اسپانیا، استرالیا، هلند، قطر، کره جنوبی، کره شمالی، کانادا، کلمبیا، کویت، لبنان، لوکرامبورگ، یمن، پاکستان، نیجریه، آذربایجان، افغانستان، ارمنستان، قرقیزستان، عراق، عمان، امارات فلسطین، سوریه، و… می باشند.
    به گفته خدادی، ژاپن با ۲۵ خبرنگار و پس از آن فرانسه، قطر، ایتالیا و آمریکا، به‌ ترتیب با ۲۴، ۱۸، ۱۵ و ۱۲ خبرنگار، دارای بیشترین خبرنگاران و عوامل خبری حاضر در این انتخابات خواهند بود.
    معاون مطبوعاتی در ادامه گفت: ارائه کارت خبری و معرفی‌نامه برای فعالیت آن‌ها در سطح شهرها و گفتگو با نامزدها، مردم و مسئولین و همچنین حضور مستقیم در ستاد انتخابات کشور، ازجمله تسهیلات ارائه شده به خبرنگاران خارجی مقیم و غیر مقیم است.
    وی در تشریح بیشتر تسهیلات ارائه شده به خبرنگاران خارجی افزود: ارائه مجوز برای تهیه گزارش از حوزه‌های اخذ رای، مجوز ورود به شهرستان‌ها در صورت تقاضا برای پوشش خبری در روزهای پیش و حین برگزاری انتخابات، از دیگر تسهیلات ارائه شده به خبرنگاران خارجی است.
    خُدادی همچنین به ایجاد هماهنگی‌های لازم برای گفتگو با وزیر محترم کشور در روز چهارشنبه ۲۶ خرداد، حضور در نشست خبری سخنگوی محترم شورای نگهبان در روز پنج‌شنبه ۲۷ خردادماه و همچنین هماهنگی برای حضور در دفتر مقام معظم رهبری به‌ منظور پوشش خبریِ مراسم رای‌دهی ایشان اشاره کرد و گفت: حضور در نشست خبری سخنگوی محترم وزیر امور خارجه نیز از دیگر برنامه‌های خبری خبرنگاران خارجی است.

    نوشته های مشابه
    برنامه‌های دولت برای تحقق شعار سال با تاکید بر توسعه متوازن استان‌ها
    دکتر پزشکیان در دومین نشست با استانداران کشور تشریح کرد؛

    برنامه‌های دولت برای تحقق شعار سال با تاکید بر توسعه متوازن استان‌ها

    پیشرفت پروژه‌ها باید جلوتر از درصد تخصیص اعتبارات باشد
    سرپرست فرمانداری رشت در جلسه کمیته برنامه‌ریزی شهرستان:

    پیشرفت پروژه‌ها باید جلوتر از درصد تخصیص اعتبارات باشد

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *