بازباران خبر/ در دومین جلسه سیاستگذاری جشنواره شعر طنز پهلو ۶ از اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی فومن تقدیر و تشکر شد .
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان تقویت حوزه گفتمانی جامعه را لازم و ضروری دانست و ابراز داشت: بدون تردید وجود یک زبان مشترک و قابل درک برای همه که مشترک و مرکز ثقل باشد میتواند در حوزه تقویت گفتمانها بسیار راهگشا باشد.
ثقتی ادبیات طنز را یک زبان مشترک برای گفتمان سازی، پیوند فرهنگها و نزدیک کردن افکار به هم دانست و عنوان کرد: از زبان و ابزار طنز میتوان شدیدترین انتقادها را بیان کرد بدون آنکه کسی رنجش خاطری پیدا کند و جامعه کنونی ما واقعا به این ابزار نیازمند است.
وی با اشاره به سابقه شش ساله جشنواره مذکور، اظهار کرد: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نگاهی ویژه ای به حوزه ادبیات طنز دارد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان با تاکید بر اینکه برای تقویت حوزه گفتمانی جامعه باید از ظرفیت ادبیات طنز بهره بگیریم تصریح کرد: در دیداری که امسال وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با طنزپردازان داشت از مرحوم گل آقا یاد شد و وزیر هم دستور داد برنامهای در شأن و در سطح ملی برگزار شود.
وی ضمن تاکید بر لزوم برنامهریزی برای هماهنگی با سخنرانان جشنواره شعر طنز پهلو اضافه کرد: برای غنی تر برگزار کردن این جشنواره بهتر است از وجود یک سخنران ملی بهره ببریم تا مابقی زمان جشنواره هم به شعرخوانی و بخشهایی از این دست اختصاص پیدا کند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان یادآور شد: اطلاع رسانی خوب توسط رسانه به ویژه رسانه ملی و انجام مصاحبه های محتوا محور و ساخت یک مستند از دیگر مواردی است که باید برای برگزاری هر چه بهتر جشنواره شعر طنز پهلو نسبت به انجام آن اقدام کنیم.
وی همچنین اضافه کرد: یکی دیگر از اقداماتی که در سالهای گذشته مغفول مانده و امسال باید به سرانجام برسد موضوع کتاب مجموع آثار برگزیده در دورههای گذشته این جشنواره است که باید با تعیین هیئت تحریریه اقدامات لازم برای جمع بندی و انتشار آن انجام شود.