جمعه / ۲۰ تیر / ۱۴۰۴
×
بازباران خبر/ طی حکمی از سوی مصطفی طاعتی مقدم، رئیس هیئت‌مدیره و مدیرعامل منطقه آزاد انزلی، پونه نیکوی به عنوان معاون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری این سازمان انتخاب شد.
پونه نیکوی” معاون گردشگری منطقه آزاد انزلی شد
  • کد نوشته: 38982
  • منبع: باز باران خبر
  • سه شنبه ۳۰ بهمن ۱۴۰۳
  • 158 بازدید
  • بدون دیدگاه
  •  بازباران خبر/ طی حکمی از سوی مصطفی طاعتی مقدم، رئیس هیئت‌مدیره و مدیرعامل منطقه آزاد انزلی، پونه نیکوی به عنوان معاون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری این سازمان انتخاب شد.

    به گزارش باز باران خبر؛ پونه نیکوی با مدارک کارشناسی مدیریت فرهنگی و کارشناسی‌ ارشد علوم سیاسی، شاعر و فعال حوزه فرهنگی – اجتماعی و محیط زیستی، داور و دبیر جشنواره‌های ادبی و هنری ملی و استانی که سابقه مدیریت در روابط‌عمومی جهاد دانشگاهی گیلان و همچنین سردبیری خبرگزاری ایسنا را در کارنامه دارد.

    گفتنی است طاعتی مقدم طی احکام دیگری نیز مجید فاتحی را به‌عنوان «سرپرست معاونت اقتصادی و سرمایه‌گذاری»، اسماعیل محمدی خواه را به‌عنوان «سرپرست معاونت توسعه مدیریت»، سیدابراهیم میرحسینی را به‌عنوان «سرپرست معاونت فنی و زیربنایی»، سیدحامد هاشمی را به‌عنوان «مشاور مدیرعامل و مدیر حوزه ریاست» و مصطفی چراغی را به سمت «مدیر بازرسی، ارزیابی عملکرد و رسیدگی به شکایات» منصوب کرد.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *