جمعه / ۲۰ تیر / ۱۴۰۴
×

باز باران خبر- سرویس ورزشی: دوران نسل پا به سن گذاشته تیم‌های باشگاهی و تیم ملی فوتبال به پایان رسیده و در فصل سپری شده لیگ برتر پدیده های نوظهوری کشف و شناسایی شدند. در این بین جوانانی با اعتماد کادر فنی سال قبل در تیم ملی حضور یافتند که از آن جمله می توان […]

ورزش فوتبال و لزوم مسمتر کشف پدیده های نوظهور
باز باران خبر- سرویس ورزشی: دوران نسل پا به سن گذاشته تیم‌های باشگاهی و تیم ملی فوتبال به پایان رسیده و در فصل سپری شده لیگ برتر پدیده های نوظهوری کشف و شناسایی شدند.
در این بین جوانانی با اعتماد کادر فنی سال قبل در تیم ملی حضور یافتند که از آن جمله می توان به جوان اول سپاهان اشاره کرد.
محمدجواد حسین‌نژاد هافبک جوانی است که در بازی اول این فصل سپاهان مقابل تراکتور به تیم بزرگسالان این باشگاه اضافه شد و ابتدا روی نیمکت نشست، اما در بازی دوم مقابل ذوب‌آهن جای سیدمحمد کریمی را در ترکیب اصلی گرفت و با ارائه نمایشی فوق تصور خود را به عنوان پدیده فصل جدید لیگ معرفی کرد، وی در بازی با استقلال هم خوب بازی کرد تا نشان بدهد درخشش در بازی با ذوب‌آهن تصادفی نبوده و مورایس از بابت انتخاب وی اشتباه نکرده است.
استیل منحصر به‌فرد و جالب این بازیکن چپ‌پا به قدری چشم‌نواز است که پیدا کردن وی در زمین آسان است، حسین‌نژاد تکنیک قابل‌توجهی هم دارد و می‌تواند پا به‌توپ تمام طول زمین را طی کند و توپ را در اختیار خودش نگه دارد.
البته فوتبال ایران بازیکن چپ‌پای درجه یک زیاد نداشته است، آخرین بازیکنان چپ‌پای خوب فوتبال ایران که در پست هافبک بازی کرده‌اند سیروس دین‌محمدی، فریدون زندی و محسن مسلمان بودند؛ حالا یک چپ پا از مکتب سپاهان ظاهر شده که اگر با همین شیب پیشرفت کند در ترکیب اصلی تیم ملی در جام‌جهانی ۲۰۲۶ خواهد بود.
دیگر آینده دار فوتبال ایران محمدرضا خالدآبادی گلر جوان و ملی‌پوش استقلال است که در ابتدای فصل با تلاش‌های زیاد باشگاه استقلال به این تیم پیوست و تاکنون با درخشش سید حسین حسینی فصل را بدون انجام بازی رسمی به پایان رسانده است.
محمدرضا خالدآبادی که فصل گذشته یکی از پدیده‌های لیگ برتر بود از هفته سیزدهم فصل قبل در ترکیب هوادار قرار گرفت و پس از آن در تمام مسابقات برای این تیم به میدان رفت و در ۱۷ حضور خود شش کلین‌شیت انجام داد تا مورد توجه فوتبال دوستان و باشگاه‌های بزرگ لیگ برتری قرار بگیرد.
همچنین محمدمهدی لطفی طی دو فصل گذشته در پیکان شرایط خوبی زیر نظر مجتبی حسینی داشت و تجربه بازی در لیگ برتر را به دست آورد، اما نمایش فوق‌العاده‌ای که امسال در ترکیب آلومینیوم اراک داشته موجب شده تا بیشتر از همیشه به چشم بیاید و مورد توجه قرار بگیرد.
در کنار این بازیکنان سعید سحرخیزان اولین دهه هشتادی تاریخ فوتبال ایران است که سابقه هت‌تریک در لیگ برتر را دارد و این کار را درست در هفته پایانی لیگ ۲۲ انجام داد تا به یک‌باره در کانون توجهات قرار بگیرد، سحرخیزان حالا در گل‌گهر بازی می‌کند و پاس‌های روبرتو تورس و احمدرضا زنده‌روح در خط حمله سرمه‌ای پوشان به او می‌رسد.
در این بین محمدامین حزباوی مدافع فولادی‌ها در سال گذشته آنقدر درخشان بود که قطری‌ها او را در سن ۱۹ سالگی به السد بردند تا جشن تولد ۲۰ سالگی‌اش را در دوحه بگیرد، حزباوی آنقدر در ترکیب السد قطر درخشان بود که خیلی زود تبدیل به عضوی ثابت از ترکیب السد شد؛ او نه تنها در کارهای تدافعی بلکه در زدن ضربات ایستگاهی و ضربه سر مهارت دارد و غیبتش در جام ملت‌های آسیا موجب تعجب هواداران فوتبال ایران شده بود اما به نظر می‌رسد اکنون شرایط کاملاً متفاوت است.
در بین سایر دروازه بانان جوان هم چند چهره به فوتبال کشور معرفی شده اند که می توان به افشار صداقت در ملوان، آرشا شکوری در هوادار و علیرضا جعفرپور در شمس آذر اشاره کرد که اکنون در آغاز دهه سوم زندگی جزو ستون های انکار ناپذیر تیم های خود محسوب می شوند.
در کنار تمام این بازیکنان چهره های دیگری هم این فصل در بیست سالگی در لیگ برتر درخشیدند که می توان به محمد قربانی، کسری طاهری و آریا یوسفی از سپاهان، سعید کریم آذر از تراکتورسازی ، مهدی لیموچی در آلومینیوم اراک و غلامرضا ثابت ایمانی در پیکان اشاره کرد که با اعتماد سرمربیانی خود امتیازات ارزشمندی در ترکیب تیمشان به ارمغان آوردند.
فوتبال ایران با این چهره ها و سایر ستاره هایی که قطعا در فصل بعد ظهور خواهند کرد درصورت اعتماد کادر فنی تیم ملی آینده فوتبال این مرز و بوم را در آوردگاه های مهمی نظیر جام جهانی و جام ملتهای آسیا تضمین خواهند کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *