شنبه / ۶ بهمن / ۱۴۰۳
×
یک میلیون و ۸۰۰ هزار نفر از خانواده شهدا و جانبازان کشور تحت پوشش بیمه دی هستند
مدیرعامل شرکت بیمه دی در دیدار با نماینده ولی فقیه در گیلان:

یک میلیون و ۸۰۰ هزار نفر از خانواده شهدا و جانبازان کشور تحت پوشش بیمه دی هستند

رئیس بسیج رسانه گیلان با بیان اینکه نقش مهم رسانه امیدآفرینی و پرداختن به دستاوردهای انقلاب اسلامی است، گفت: مخاطب از دیدن سیاه‌نمایی‌های صرف، خسته شده و نیاز به ایجاد موج خبر خوب و امیدآفرینی در جامعه دیده می‌شود. به گزارش باز باران‌خبر؛ مهدی پارسا صبح امروز در نشست هیئت اندیشه‌ورز بسیج رسانه استان گیلان […]

نقش رسانه در امیدآفرینی و پرداختن به دستاوردهای انقلاب
  • کد نوشته: 12188
  • چهارشنبه ۲۹ مرداد ۱۳۹۹
  • 129 بازدید
  • بدون دیدگاه
  • برچسب ها

    رئیس بسیج رسانه گیلان با بیان اینکه نقش مهم رسانه امیدآفرینی و پرداختن به دستاوردهای انقلاب اسلامی است، گفت: مخاطب از دیدن سیاه‌نمایی‌های صرف، خسته شده و نیاز به ایجاد موج خبر خوب و امیدآفرینی در جامعه دیده می‌شود.

    به گزارش باز باران‌خبر؛ مهدی پارسا صبح امروز در نشست هیئت اندیشه‌ورز بسیج رسانه استان گیلان در سالن جلسات این اداره با اشاره به نقش ارزشمند رسانه اظهار کرد: نقد عملکردها اگرچه مؤثر و ضروری است اما نقد باید مؤثر باشد، نه مخرب.

    وی با اشاره به اهمیت  بیانیه گام دوم که رهبری معظم بارها به مطالعه همگانی آن تأکید داشتند، گفت: بیانیه گام دوم انقلاب جز معدود بیانیه‌هایی  بود که رهبری تأکید بر مطالعه دقیق آن داشته که این تأکید نشان از اهمیت بیانیه گام دوم و مطالب مؤکد در آن است.

    رئیس بسیج رسانه گیلان  با بیان اینکه نگاه تأکیدی رهبری در گام دوم انقلاب، جوانان و امیدآفرینی برای آینده کشور بوده است، گفت: رسانه زمینه مؤثری برای تحقق منویات رهبری معظم بوده و می‌تواند با ایجاد امیدآفرینی در جامعه گام در عرصه‌‌های مهمی بردارد.

    رئیس بسیج رسانه استان گیلان با بیان اینکه نقش مهم رسانه امیدآفرینی و پرداختن به دستاوردهای انقلاب اسلامی است، افزود: بررسی حول محور موضوعات مختلف استانی و دستاوردهای امیدبخش در گیلان بسیار مهم و ضروری است.

    پارسا با تأکید بر لزوم بسیج ظرفیت‌های رسانه‌ای برای امیدآفرینی به‌ویژه در هفته دولت، افزود: مخاطب از دیدن سیاه‌نمایی‌های صرف، خسته شده و نیاز به ایجاد موج خبر خوب و امیدآفرینی در جامعه دیده می‌شود.

    بیان دستاوردهای انقلاب با نگاه بوم

    مسؤول مرکز فضای مجازی سپاه قدس گیلان نیز در این نشست با تأکید بر بیان دستاوردهای انقلاب در هفته دولت با نگاه بومی گیلان اظهار کرد: با توجه به مشکلات اقتصادی و معیشتی و بیماری، باید به معنای کامل به بحث امیدآفرینی در کشور و گیلان قدم برداشته شود.

    سجاد سجوده پرداختن به موضوع دستاوردهای انقلاب اسلامی در بستر رسانه‌ای را لازم و ضروری دانست و گفت: امیدآفرینی کلیدواژه رهبری معظم در بیانیه گام دوم بارها و بارها مطرح‌شده تا با ایجاد بستر مناسب این مطلب در بستر رسانه فراهم شود.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *