شنبه / ۲۵ اسفند / ۱۴۰۳
×
اعطای مرخصی به ۵۶۵ زندانی در آستانه سال جدید
رئیس کل دادگستری گیلان خبرداد؛

اعطای مرخصی به ۵۶۵ زندانی در آستانه سال جدید

تداوم روند کاهشی تلفات جاده‌ای گیلان در سایه رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی
استاندار در مراسم آغاز رزمایش مشترک طرح نوروزی عنوان کرد؛

تداوم روند کاهشی تلفات جاده‌ای گیلان در سایه رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی

  باز باران خبر/ مدیرکل صمت گیلان در حاشیه بازدید ازمعادن آستارا ، اظهار داشت: افزون بر۸۹فقره مجوز برداشت مصالح معدنی برای استفاده در پروژه های عمرانی صادر شده است.   به گزارش روابط عمومی اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان گیلان؛ تیمور پورحیدری طی سفر به آستارا و بازدید از این چندمعدن گفت: […]

صدور ۸۹ فقره مجوز برداشت مصالح معدنی در گیلان/تامین مصالح خط آهن آستارا -رشت در اولویت است
  • کد نوشته: 33934
  • سه شنبه ۵ دی ۱۴۰۲
  • 21 بازدید
  • بدون دیدگاه
  •  

    باز باران خبر/ مدیرکل صمت گیلان در حاشیه بازدید ازمعادن آستارا ، اظهار داشت: افزون بر۸۹فقره مجوز برداشت مصالح معدنی برای استفاده در پروژه های عمرانی صادر شده است.

     

    به گزارش روابط عمومی اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان گیلان؛ تیمور پورحیدری طی سفر به آستارا و بازدید از این چندمعدن گفت: در عملیات فعالیت و حذف پیچ و تعریض محور آستارا به بهارستان، باید ضوابط و اصول فنی و ایمنی رعایت گردد.

    وی ضمن هشدار به کلیه بهره برداران معادن؛ تاکید کرد: فعالیت ایمن و اصول علمی در برداشت ذخائر معادن مورد توجه باشد وگرنه آسیب‌های جدی انسانی به همراه خواهد داشت.

     

    این مسئول از صدور مجوز برداشت بیش از ۸۹ فقره معدن ازابتدای سالجاری تاکنون سخن گفت و تشریح کرد: اغلب مجوز این معادن برای توسعه آبادانی و استفاده در پروژهای عمرانی بوده است تا بتواند در روند اجرایی طرح ها اثرگذار باشد و عملیات عمرانی با سرعت بیشتری به سرانجام برسد .

     

    وی میزان برداشت مصالح معدنی ویژه پروژه‌های عمرانی گیلان را بیش از ۵ میلیون۴۹۰ هزار تن در ۸ ماهه امسال برشمرد و تاکید کرد: در هنگام صدور مجوزها؛ تامین مصالح پروژه‌های عمرانی استان به ویژه خط آهن رشت – آستارا در اولویت است.

     

    دکتر پورحیدری درخصوص فعالیت نا ایمن معدن بهارستان آستارا خاطرنشان کرد: ضمن تذکر جدی به بهره بردار و مسئول فنی معدن، مقرر گردید مراتب با قید فوریت و با نظارت اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان جهت ایمن سازی محور مذکور در دستور کار قرار گیرد.

     

    گفتنی است؛تشکیل جلسه شورای اداری شهرستان بندری آستارا به ریاست استاندار گیلان و با حضور مدیرکل صنعت معدن و تجارت استان و سایر مدیران کل استان با هدف بهبود بخشیدن پایانه مرزی و گمرک جهت تسهیل در زیرساخت‌های اقتصادی، حمل و نقل زمینی، ریلی، دریایی، منطقه ویژه اقتصادی آستارا، مجتمع بندری آستارا، پل جدید مرزی اتومبیل رو و مسیر ۱۴۰۰ متری در حال احداث بعد از این پل در سمت آستارای ایران، بارانداز ریلی آستارا – آستارا و پل فلزی قدیمی بر روی رودخانه مرزی آستارا چای، بازدید محوطه اداره کل گمرک آستارا، سالن پایانه مرزی بخشی از مواردی بود که در سفر یک روزه استاندار به شهرستان مرزی آستارا پیگیری و انجام شد.

    نوشته های مشابه
    اعطای تسهیلات ۲۱ میلیاردی به مشاغل خانگی و صنفی
    مدیرکل صمت در همایش اصناف خبرداد؛

    اعطای تسهیلات ۲۱ میلیاردی به مشاغل خانگی و صنفی

    ارائه بسته‌های سرمایه‌گذاری و توسعه باند فرودگاه سردار جنگل رشت
    در جریان دیدار مدیرعامل منطقه آزاد انزلی با مدیرعامل شرکت ناوبری هوایی ایران توافق شد؛

    ارائه بسته‌های سرمایه‌گذاری و توسعه باند فرودگاه سردار جنگل رشت

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *