دوشنبه / ۲۲ بهمن / ۱۴۰۳
×
پیشگیری را قربانی درمان کردیم!
یادداشت/ فرهاد خراسانی

پیشگیری را قربانی درمان کردیم!

تیم والیبال بانوان مرکز وکلای گیلان پنجم شد
با عملکرد درخشان در سومین المپیاد ورزشی؛

تیم والیبال بانوان مرکز وکلای گیلان پنجم شد

مدیرکل امور مالیاتی گیلان از واریز ۵۶۶ میلیارد ریال به حساب شهرداری رشت از محل مالیات بر ارزش افزوده ۹ ماهه امسال خبر داد و خاطرنشان کرد: طی مدت مذکور مبلغ ۲۰۱۷ میلیارد ریال به حساب شهرداری ها، دهیاری ها و فرمانداری های استان از محل عوارض ارزش افزوده پرداخت شده است. به گزارش باز باران خبر، جواد […]

شفاف سازی از مهمترین اهداف مالیات بر ارزش افزوده است
  • کد نوشته: 6384
  • چهارشنبه ۱۱ دی ۱۳۹۸
  • 128 بازدید
  • بدون دیدگاه
  • برچسب ها

    مدیرکل امور مالیاتی گیلان از واریز ۵۶۶ میلیارد ریال به حساب شهرداری رشت از محل مالیات بر ارزش افزوده ۹ ماهه امسال خبر داد و خاطرنشان کرد: طی مدت مذکور مبلغ ۲۰۱۷ میلیارد ریال به حساب شهرداری ها، دهیاری ها و فرمانداری های استان از محل عوارض ارزش افزوده پرداخت شده است.

    به گزارش باز باران خبر، جواد انوری، مالیات را یکی از مهمترین منابع درآمدی در تمام کشورها به ویژه در کشورهای توسعه یافته دانست و اظهار کرد: تکیه بر منابع درون زای اقتصادی به منظور ایجاد توسعه پایدار در اقتصاد و مدیریت اقتصادی به کمک مالیات اتفاق می افتد.

    وی مالیات بر ارزش افزوده را جزو مالیات های مستقیم دانست که در حال حاضر در ۱۸۰ کشور دنیا اجرا می شود و افزود: یکی از مهمترین اهداف مالیات بر ارزش افزوده شفاف سازی است.

    مدیرکل امور مالیاتی گیلان با بیان اینکه طی ۹ ماهه نخست امسال مبلغ ۲۰۱۷ میلیارد ریال به حساب شهرداری ها، دهیاری ها و فرمانداری های استان از محل عوارض ارزش افزوده پرداخت شده است، گفت: از ابتدای اجرای قانون مالیات بر ارزش افزوده در سال ۸۷ تا پایان آذر امسال ۱۴ هزار و ۳۲۹ میلیارد ریال پرداخت شده است.

    انوری از واریز ۵۶۶ میلیارد ریال به حساب شهرداری رشت از محل مالیات بر ارزش افزوده ۹ ماهه امسال خبر داد و خاطرنشان کرد: از سال ۸۷ تا پایان آذر امسال بیش از ۴۸۳۳ میلیارد ریال به حساب شهرداری رشت واریز شده است.

    وی تعداد اظهارنامه های ارائه شده برای دوره تابستان امسال را ۱۵ هزار و ۸۸۶ دانست و تصریح کرد: مودیان مالیات بر ارزش افزوده در هر فصل اظهارنامه ارائه می کنند.

    این مقام مسئول اضافه کرد: سال گذشته ۱۰۰۰ میلیارد تومان مالیات در گیلان وصول شد که ۵۲ درصد آن از محل مالیات بر ارزش افزوده و ۴۸ درصد آن مربوط به مالیات های مستقیم است.

    وی همچنین ۱۵ دی ماه را آخرین مهلت ارائه الکترونیکی اظهارنامه مالیات بر ارزش افزوده دوره پاییز ۹۸ دانست و اظهار کرد: مودیان از طریق سامانه «www.evat.ir» اقدام کنند. مودیانی که تا تاریخ مذکور اظهارنامه خود را ارسال نکنند مشمول جریمه خواهند شد.

    نوشته های مشابه
    پیشگیری را قربانی درمان کردیم!
    یادداشت/ فرهاد خراسانی

    پیشگیری را قربانی درمان کردیم!

    تیم والیبال بانوان مرکز وکلای گیلان پنجم شد
    با عملکرد درخشان در سومین المپیاد ورزشی؛

    تیم والیبال بانوان مرکز وکلای گیلان پنجم شد

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *