استاندار گیلان با بیان اینکه چهار رکن خانواده، مدرسه، مسجد و محله بیشترین تأثیر را به ویژه در سنین پایه برای آیندهسازان کشور دارند، گفت: به یقین تقویت ارتباط این ارکان با اعتقادات دینی می تواند در توسعه جامعهای منظم، منضبط و ارزشمدار بیشترین اثرگذاری را داشته باشد. به گزارش باز باران خبر و به […]
استاندار گیلان با بیان اینکه چهار رکن خانواده، مدرسه، مسجد و محله بیشترین تأثیر را به ویژه در سنین پایه برای آیندهسازان کشور دارند، گفت: به یقین تقویت ارتباط این ارکان با اعتقادات دینی می تواند در توسعه جامعهای منظم، منضبط و ارزشمدار بیشترین اثرگذاری را داشته باشد.
به گزارش باز باران خبر و به نقل از پایگاه اطلاعرسانی استانداری گیلان؛ دکتر ارسلان زارع در پنجمین اجلاس استانی نماز که با عنوان نماز و مدرسه و با حضور نماینده ولی فقیه در گیلان در سالن غدیر استانداری برگزار شد، افزود: خصلتها و ارزشهایی مانند امانتداری، صداقت و راستگویی و خدمت به مردم از جمله خصائص و رفتارهای انسانی محسوب میشود اما نماز ، علامت دین و چهره تمام نمای اسلام است.
وی خاطرنشان کرد: ایمان به خدا، اعتقاد به حق و عمل به دستورات الهی جوهر دین است، اما نماز حقیقتاً پرچم دین به شمار میرود و همانگونه که کشورهای جهان با پرچمشان شناخته میشوند، دین بدون نماز قابل شناخته شدن نیست.
نماینده عالی دولت در گیلان اظهار داشت: از مجموعه آموزش و پرورش، این خانواده بزرگ که در قریب به اتفاق خانوادهها نمایندگانی به نام دانش آموز دارد انتظار دارم در ترویج فرهنگ تعالی بخش نماز و ارزشهای دینی اقدامات موثرتری را انجام دهند.
وی خاطرنشان کرد: این تقویت ارتباط موثر میتواند به صورت همزمان به ارتقاء دانش و آگاهیهای عمومی والدین بیانجامد و در آینده نیز این دانشآموزان فعلی والدینی برای کودکان، نوجوانان و آینده سازان دیگر باشند.
دکتر زارع با بیان اینکه آموزش و پرورش وظیفه خطیر و رسالت بزرگی در ترویج نماز بر عهده دارد، افزود: آموزش و پرورش میتواند با بهرهمندی از آموزههای دینی خصوصاً در مقاطع پایه، پیشدبستانی و دبستان اقدامات مفیدی را انجام دهد و با بهرهمندی از سیاستها و برنامههای دولت و اسناد بالادستی از جمله قانون برنامه ششم توسعه نیز در همان مسیر گام بردارد.
دکتر زارع بر ضرورت توجه جدی به سبک زندگی اسلامی و ایرانی به صورت فعالانه و خلاقانه که از سفارشات رهبر معظم انقلاب و رئیسجمهوری است، تأکید و اظهار کرد: صدا و سیما، رسانهها، سازمانهای مردم نهاد، پژوهشگران و دستگاههای اجرایی فعال در عرصه فرهنگی، اجتماعی و دینی در ترویج تعالی بخش نماز بیشتر کوشا باشند.
وی با اشاره به ظرفیتهای بالای گردشگرپذیری استان گیلان و میزبانی از تعداد قابل توجهی از مهمانان، گردشگران و مسافران در طول سال گفت: اگر اماکن عمومی، مجتمعها، سکوهای نماز و مساجد بینراهی، تمیزتر، مجهزتر و مهیای برگزاری نماز جماعت باشد، گامی موثر در راستای ترویج نماز است.
نماینده عالی دولت در گیلان به اقدامات صورتگرفته در بازسازی نمازخانههای مدارس و تجهیز آنان به وسایل گرمایشی، سرمایشی و فرشهای سجادهای در سالهای اخیر اشاره کرد و گفت: امیدوارم ضمن رفع نواقص در برخی نمازخانههای مدارس، پروژههای نیمه تمام مرتبط با این بخش با برنامهریزی لازم تا پایان دولت دوازدهم تکمیل شود.
وی خاطرنشان کرد: در مدارسی که زمین برای احداث نمازخانه وجود دارد باتوجه به محدودیت در آغاز پروژه جدید، از ظرفیت خیران این حوزه استفاده شود.
استاندار گیلان به حضور اهل تسنن و تشیع در نمازهای جماعت در کنار یکدیگر اشاره و خاطرنشان کرد: این وحدت و دوستی که بین مذاهب در استان گیلان وجود دارد باید به نحو شایسته اطلاعرسانی شود.
وی با تأکید بر استمرار نظارت و بازدید از اماکن عمومی برگزاری نماز توسط فرمانداران، شهرداران، بخشداران و دهیاران و رفع نواقص، افزود: امیدوارم پرداختن به موضوع نماز صرفاً محدود به ایام برگزاری این اجلاس نباشد بلکه به عنوان یک گفتمان و نیاز جامعه در فصول مختلف سال باشد.
دکتر زارع اضافه کرد: تجهیز، تعمیر و نگهداری مساجد، نمازخانهها و تفرجگاهها، سواحل و پارکها باید با اهتمام ویژه به آن توجه شود و فرمانداران و شهرداران با همکاری ستاد اقامه نماز بر اجرای صحیح آن نظارت کنند.
دیدگاهتان را بنویسید