باز باران خبر/ سازمان تأمین اجتماعی با صدور دستور اداری، نحوه محاسبه و دریافت حق بیمه از ورثه کارفرمایان متوفی که کارگاه آنان مشمول معافیت حق بیمه سهم کارفرمایی قرار گرفتهاند و همچنین چگونگی ابلاغ صورتحسابهای صادره به آنها را مشخص کرد. به گزارش باز باران خبر و به نقل از روابط عمومی تامین اجتماعی […]
باز باران خبر/ سازمان تأمین اجتماعی با صدور دستور اداری، نحوه محاسبه و دریافت حق بیمه از ورثه کارفرمایان متوفی که کارگاه آنان مشمول معافیت حق بیمه سهم کارفرمایی قرار گرفتهاند و همچنین چگونگی ابلاغ صورتحسابهای صادره به آنها را مشخص کرد.
به گزارش باز باران خبر و به نقل از روابط عمومی تامین اجتماعی گیلان؛ منوچهر امیری شیراز معاون منابع بیمه ای تامین اجتماعی استان گیلان با اعلام این خبر، افزود: براساس دستور اداری صادر شده توسط دکتر میرهاشم موسوی درخصوص ابلاغ به ورثه کارفرما و در اجرای بخشنامه جامع ابلاغ احکام و اوراق؛ در مواردی که مخاطب ابلاغ ورثه کارفرما و یا شرکای یک کارگاه باشند، ابلاغ به همه افراد مذکور در محل انجام میشود.
وی در این خصوص اظهار داشت: چنانچه در هر مرحله، ورثه از میان خود یکی را به عنوان کارفرما معرفی نمایند، در این صورت از نظر قانونی شخص معرفی شده به عنوان کارفرما شناخته میشود و ابلاغها و مکاتبات بعدی به نام شخص مذکور انجام خواهد شد.
معاون منابع بیمه ای تامین اجتماعی گیلان خاطر نشان ساخت ، تا زمانی که شخص معینی به عنوان کارفرما معرفی نشود، همه وراث و شرکا کارفرما به شمار میروند و ابلاغها بایه به همه آنان صورت پذیرد. ضمنا ملکی یا استیجاری بودن محل کارگاه تاثیری در موضوع ندارد.
منوچهر امیری شیراز، در خصوص استمرار بهرهمندی کارگران شاغل در کارگاه از حقوق قانونی نیز اذعان داشت : بدیهی است، فوت کارفرما اخلالی در حقوق کارگران ایجاد نمیکند. به بیان دیگر، بهرهمندی از معافیتها و حقوق قانونی، وابسته به وضعیت کارگاه است و با تعییر قهری یا قراردادی کارفرما، معافیتها و حقوق قانونی از بین نمیرود.
وی افزود: در همین راستا ماده ۱۲ قانون کار نیز به گونهای این مطلب را تایید میکند که تغییر وضعیت حقوقی کارگاه ارتباطی به کارگران ندارد و کارفرمای جدید قائم مقام کارفرمای سابق خواهد بود.
معاون منابع بیمه ای تامین اجتماعی گیلان در ادامه تشریح مفاد دستور اداری صادره گفت: در صورت صدور جواز کسب به نام یکی از ورثه با رضایت سایر شرکا، شخص اخیرالذکر به عنوان نماینده کارفرما شناخته شده و کلیه اوراق و احکام به نام ایشان صادر و ابلاغ میشود.
شایان ذکر است در صورت صدور مجوز فعالیت کارگاه (پروانه کسب) به نام احدی از وراث کارفرمای متوفی و احراز اشتغال و رابطه مزد و حقوق بگیری سایر وراث شاغل در کارگاه با رعایت بخشنامه ۱۹ جدید درآمد با کارفرمای جدید، دریافت لیست و حقبیمه مربوطه پس از احراز سایر شرایط مقرر در قانون و آئین نامه اجرایی ذیربط با اعمال معافیت حق بیمه سهم کارفرمایی بلامانع خواهد بود.
دیدگاهتان را بنویسید