چهارشنبه / ۲۱ آذر / ۱۴۰۳
×
سند راهبردی روابط عمومی و اطلاع رسانی در گیلان تدوین می‌شود
در نشست هیئت رئیسه شورای روابط عمومی استان عنوان شد؛

سند راهبردی روابط عمومی و اطلاع رسانی در گیلان تدوین می‌شود

باز باران خبر/ مسؤول مرکز بهداشت و درمان لات لیل معتقد است یکی از مهم‌ترین مشکلات مردم روستانشین و مناطق محروم عدم‌تشخیص به‌موقع بیماری‌های خطرناک و ناآگاهی‌ها است. به گزارش باز باران خبر و به نقل از خبرگزاری فارس؛ موضوع دانش پزشکی بدن انسان و هدف آن تأمین سلامت و تندرستی آدمی است و اهمیت […]

بسیج پزشکی پای‌کار عرصه سلامت در مناطق محروم
  • کد نوشته: 16479
  • جمعه ۷ آذر ۱۳۹۹
  • 112 بازدید
  • بدون دیدگاه
  • برچسب ها

    باز باران خبر/ مسؤول مرکز بهداشت و درمان لات لیل معتقد است یکی از مهم‌ترین مشکلات مردم روستانشین و مناطق محروم عدم‌تشخیص به‌موقع بیماری‌های خطرناک و ناآگاهی‌ها است.

    بسیج پزشکی پای‌کار عرصه سلامت در مناطق محروم

    به گزارش باز باران خبر و به نقل از خبرگزاری فارس؛ موضوع دانش پزشکی بدن انسان و هدف آن تأمین سلامت و تندرستی آدمی است و اهمیت این موضوع و هدف از دیدگاه اسلام بر کسی پوشیده نبوده و انسان بعد از کسالت قدر سلامتی خود را بهتر درک می‌کند.

    در دین مبین اسلام تا آنجا به‌سلامت انسان اهمیت می‌دهد که اگر تکلیف واجبی به تندرستی آدمی لطمه بزند، نه‌تنها انجام آن ازنظر شرع لازم نیست که در چنین شرایطی انجام آن حرام خواهد بود لذا پزشک به‌واسطه‌ دانش و تخصص و تجربه، جسم و جان بیمار را به دم مسیحایی شفا می‌بخشد به‌واقع سلامت و آرامش و آسایش جامعه را در سایه‌ی عنایت پروردگار متعال تضمین می‌کند

    بسیاری از افراد، جامعه پزشکی را یک شغل پردرآمد می‌دانند درحالی‌که این رشته یکی از سخت‌ترین رشته‌های دانشگاهی بوده و این قشر از جامعه در سوگندنامه پزشکی خود کمک به محرومین و نیازمندان را باید در اولویت قرار دهند.

    این روزها بسیجیان در همه عرصه‌ها حضوری فعال داشته و در تمامی بحران‌ها شرکت و از هیچ کمکی به افراد به‌ویژه محرومین دریغ نمی‌کنند و یکی از آن قشرها پزشکان بسیجی جامعه هستند که به مناطق محروم رفته و به این افراد در ایام کرونایی کمک‌رسانی کرده و ویزیت رایگان می‌کنند.

    یکی از آن پزشک بسیجی دکتر کامبیز رودخانه‌ای است که به‌اتفاق همکاران در طرح بسیج شهید رهنمون به مناطق روستایی رفته و به آنان امدادرسانی می‌کنند.

    مسؤول مرکز بهداشت و درمان لات لیل می‌گوید طرحی که مسؤولیت آن را به عهده گرفتیم و هم‌اکنون در حال انجام آن هستیم، بدین گونه است که ماهانه موظفیم برای جمعیت تحت پوشش خودمان ویزیت رایگان، ارائه داروی رایگان، مشاورات پزشکی شامل مشاوره مامایی، بهداشت روان و غیره انجام دهیم.

    به گفته کامبیز رودخانه‌ای امسال طرح غربالگری ویژه سرطان کلون را اجرا کردیم و آموزش آن را به‌طور رایگان انجام و این کار ماهیانه یک‌بار و گاها بیشتر ادامه پیدا می‌کند.

    وی می‌گوید افرادی که دچار خونریزی‌های دستگاه گوارشی، یبوست و یا زخم معده هستند به ما رجوع کرده تا با توصیه‌نامه و فرمی که بسیج جامعه پزشکی در اختیارمان قرار داده، آن‌ها را به بیمارستان ارجاع داده تا به‌طور رایگان مورد مداوا قرار گیرند.

    مسؤول مرکز بهداشت و درمان لات لیل معتقد است یکی از مهم‌ترین مشکلات مردم روستانشین و مناطق محروم عدم‌تشخیص به‌موقع بیماری‌های خطرناک و ناآگاهی‌ها است لذا از طریق این غربالگری اگر دچار بیماری کلون یا هر نوع بیماری دیگر هستند، از سرطان گرفته یا پولیپ‌ها، سریع‌تر تشخیص داده و در درمان آن تسریع انجام شود.

    به گفته رودخانه‌ای در ویزیت‌های ماهانه به‌طور متوسط حدود ۲۰ الی ۳۰ بیمار مراجعه‌کننده داشته و داروهای مختلف به‌طور رایگان در اختیار آنان قرار می‌گیرد زیرا آنان هر عللی که در تهیه دارو عاجز هستند.

    برخی، افراد بسیجی را فقط مختص کارهای سازندگی، اقتصادی و جهادی می‌دانند ولی مسؤول مرکز بهداشت و درمان لات لیل گفت: بنده در انجام این ویزیت‌های رایگان احساس لذت و خوشایندی دارم، زیرا معتقدم خدمت به مردم محروم، رضایت خدا را در بردارد و موجب خرسندی انسان است.

    رودخانه‌ای از وضعیت ویزیت رایگان مردم روستایی در ایام کرونا می‌گوید و بیان کرد: در ایام شروع کرونا حدود سه تا چهار ماه در اجرای این طرح، توقف داشتیم و برای ما مقدور نبود به مردم روستا سرکشی کنیم، اما از انجام کار در مرکز بهداشت برای خدمت به مردم کوتاهی نکردیم.

    به گفته وی هنگام سرکشی به روستا به جهت ویزیت و درمان، لوازم بهداشتی موردنظر را به همراه برده و در مکان‌های مشخصی چون مساجد یا خانه شورا لوازم بهداشتی ازجمله ماسک، مواد ضدعفونی، الکل در اختیار مردم قراردادیم.

    در ایامی که برخی از پزشکان به دنبال سود و کسب درآمد بیشتر هستند هنوز پزشکان بسیجی مثل دکتر رودخانه‌ای و همکارانش حضور دارند که به مناطق محروم و روستایی رفته و محرومیت‌زدایی و کمک به همنوعان را به‌خوبی معنا کردند.

    نوشته های مشابه
    سند راهبردی روابط عمومی و اطلاع رسانی در گیلان تدوین می‌شود
    در نشست هیئت رئیسه شورای روابط عمومی استان عنوان شد؛

    سند راهبردی روابط عمومی و اطلاع رسانی در گیلان تدوین می‌شود

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *