چهارشنبه / ۱۰ اردیبهشت / ۱۴۰۴
×
گسترش همکاری اقتصادی ایران و آذربایجان با محوریت گیلان، اردبیل و آذربایجان شرقی
در نشست استانداران ۳ استان با معاون نخست وزیر آذربایجان مطرح شد؛

گسترش همکاری اقتصادی ایران و آذربایجان با محوریت گیلان، اردبیل و آذربایجان شرقی

باز باران خبر/ هشتمین جشنواره هنری هفت (بزرگترین جشنواره هنرجویی بخش خصوصی کشور) ۱۰ الی ۲۵ اسفند در پلاتوی آموزشگاه سینمایی هفت رشت برگزار می شود. علی حلوی مدیر آموزشگاه سینمایی هفت و دبیر جشنواره با اعلام این خبر افزود: جشنواره بزرگ هفت امسال نیز با بخش های متنوع اعم از کلیپ و فیلم کوتاه، […]

برگزاری هشتمین جشنواره هنری هفت از ۱۰ اسفند در رشت
  • کد نوشته: 16811
  • دوشنبه ۱۷ آذر ۱۳۹۹
  • 177 بازدید
  • بدون دیدگاه
  • برچسب ها

    باز باران خبر/ هشتمین جشنواره هنری هفت (بزرگترین جشنواره هنرجویی بخش خصوصی کشور) ۱۰ الی ۲۵ اسفند در پلاتوی آموزشگاه سینمایی هفت رشت برگزار می شود.

    علی حلوی مدیر آموزشگاه سینمایی هفت و دبیر جشنواره با اعلام این خبر افزود: جشنواره بزرگ هفت امسال نیز با بخش های متنوع اعم از کلیپ و فیلم کوتاه، دوبله، نمایش کودک، نمایش بزرگسال و نمایشنامه خوانی برگزار می شود.

    وی ادامه داد: هشتمین جشنواره هفت امسال در ۱۵ روز برگزار می شود که در صورت مهیا بودن شرایط با توجه به شرایط کرونایی جامعه به شکل حضوری و در غیر این صورت به صورت مجازی و اینستاگرام برگزار خواهد شد.

    دبیر جشنواره هفت ادامه داد: امسال بخش فیلم کوتاه و کلیپ که مربوط به کارگاه سینمایی هفت است، مانند سال گذشته به صورت رقابتی برگزار و به برگزیدگان بخش داوری جوایزی اهدا خواهد شد.در بخش نمایش بزرگسال امسال ۱۰ الی ۱۲ کار، اجرا می شود که هر نمایش ۳ سانس به روی صحنه خواهد رفت. در صورت امکان، با حضور تماشاگران و رعایت پروتکل های بهداشتی و در غیر این صورت به صورت مجازی و اینستاگرام اجرا خواهند شد.

    دبیر جشنواره هفت با اشاره به اجرای ۱۰ نمایشنامه خوانی در جشنواره امسال افزود: در جشنواره هشتم، در اتفاقی جدید ۱۰ نمایشنامه خوانی از نمایشنامه های زیبای ایرانی و خارجی اجرا خواهد شد. هرشب یک خوانش خواهیم داشت که در نوع خود کاری کم نظیر است و امیدوارم مورد توجه علاقمندان قرار گیرد.

    حلوی با اشاره به اجرای نمایش های کودک نیز اظهار داشت: در این بخش تقریبا ۱۰ نمایش خواهیم داشت که ۴ اثر از کارگاه سینمایی، ۴ نمایش بخش مبانی کودک و ۲ نمایش هم در بخش خردسال به مربیگری محبوبه فیاض خواهد بود.

    دبیر جشنواره هفت بیان کرد: در جشنواره امسال هم بخش دوبله زیرنظر حسین توسلی با دوبله زنده آثار جذاب سینمایی پذیرای علاقمندان خواهد بود.

    گزارش: اکبر حیدرپور

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *