دوشنبه / ۱۹ آبان / ۱۴۰۴
×
شهرداری‌های گیلان به سامانه الکترونیک شهرسازی متصل می‌شوند
مدیرکل امور شهری و شوراهای استانداری گیلان:

شهرداری‌های گیلان به سامانه الکترونیک شهرسازی متصل می‌شوند

همکاری یگان حفاظت و پلیس کلید مقابله با زمین‌خواری است
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری گیلان:

همکاری یگان حفاظت و پلیس کلید مقابله با زمین‌خواری است

تصویب ۶ طرح هادی روستایی در گیلان
مدیرکل بنیاد مسکن استان خبر داد:

تصویب ۶ طرح هادی روستایی در گیلان

  باز باران خبر/ رئیس هیأت ورزش های دریایی و ساحلی استان گیلان از برگزاری جشنواره ملی ورزش های دریایی و ساحلی “دریادها”به مناسبت فرا رسیدن دهه مبارک فجر خبر داد. به گزارش روابط عمومی هیأت ورزش های دریایی و ساحلی گیلان ؛دکتر امین جلائی ضمن اعلام این خبر و اهمیت افزایش توجه به ورزش […]

برگزاری جشنواره ملی “دریادها” توسط فدراسیون ورزش‌های دریایی و ساحلی
  • کد نوشته: 34238
  • سه شنبه ۲۶ دی ۱۴۰۲
  • 96 بازدید
  • بدون دیدگاه
  • برچسب ها

     

    باز باران خبر/ رئیس هیأت ورزش های دریایی و ساحلی استان گیلان از برگزاری جشنواره ملی ورزش های دریایی و ساحلی “دریادها”به مناسبت فرا رسیدن دهه مبارک فجر خبر داد.

    به گزارش روابط عمومی هیأت ورزش های دریایی و ساحلی گیلان ؛دکتر امین جلائی ضمن اعلام این خبر و اهمیت افزایش توجه به ورزش های دریایی و ساحلی با توجه به پتانسیل های موجود در گیلان گفت:به منظور مشارکت موثر و اثربخش جامعه ورزش‌های دریایی و ساحلی و همچنین به‌منظور فرهنگ‌سازی و ترویج رشته‌های دریایی و ساحلی در میان عموم مردم “جشنواره فرهنگی ورزشی دریادها” به مناسبت بزرگداشت چهل و پنجمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی در دهه مبارکه فجر سالجاری برگزار می‌شود.

    جلائی در ادامه اظهار داشت: شعار این جشنواره برگرفته از نام “دریا”به عنوان نماد ورزش‌های مرتبط با فدراسیون ورزش های دریایی و ساحلی و “یادها” به عنوان نماد گرامی‌داشت ایام الله دهه فجر انقلاب اسلامی و شهدای گرانقدری است که تا پای جان از مرزهای آبی کشورمان دفاع کرده اند.

    رئیس هیأت ورزش های دریایی و ساحلی گیلان ضمن اشاره به اهداف این جشنواره اظهار داشت:در واقع توجه به منویات مقام معظم رهبری در تحقق سیاست‌های توسعه دریامحور،
    ایجاد نشاط اجتماعی،
    شناسایی استعدادهای برتر و بسترسازی رشد و پیشرفت و نیز شناسایی هر چه بهتر و بیشتر ورزش های دریایی و ساحلی و همچنین ایجاد رقابت بین هیأت های استانی از دیگر اهداف این جشنواره فرهنگی ورزشی است.

    وی ادامه داد:همچنین یکی دیگر از اهداف این جشنواره تاکید بر تحت پوشش قرار دادن حداکثری رشته‌های مرتبط با هیأت ورزشهای دریایی و ساحلی، توجه به تنوع جمعیتی مخاطبان (رده‌های سنی مختلف) و منطقه‌ای در برگزاری (اجرای جشنواره در شهرستان‌های مختلف) و توجه به پیوست فرهنگی از اولویت های طراحی شده برای این رویداد ملی است.

    شایان ذکر است:فرایند این جشنواره از طریق هیأت های استانی فدراسیون ورزش های دریایی و ساحلی آغاز شده و جشنواره طی روزهای دهم تا بیست و دوم بهمن ماه برگزار خواهد شد.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *