چهارشنبه / ۱۴ آذر / ۱۴۰۳
×
افزایش سهم رشت از محل اعتبارات ملی
رئیس شورای شهر رشت تاکید کرد؛

افزایش سهم رشت از محل اعتبارات ملی

با حضور رئیس کل دادگستری گیلان و رییس اداره سنجش کشور؛

بررسی صلاحیت عمومی پذیرفته شدگان آزمون وکالت اسفندماه ۱۴۰۲ برگزار شد

روند بررسی صلاحیت عمومی پذیرفته شدگان آزمون وکالت اسفندماه ۱۴۰۲ مرکز وکلای استان گیلان برگزار شد.
بررسی صلاحیت عمومی پذیرفته شدگان آزمون وکالت اسفندماه ۱۴۰۲ برگزار شد
  • کد نوشته: 37748
  • منبع: باز باران خبر
  • یکشنبه ۲۰ آبان ۱۴۰۳
  • 35 بازدید
  • بدون دیدگاه
  •  بازباران خبر – سکینه حسابی: روند بررسی صلاحیت عمومی پذیرفته شدگان آزمون وکالت اسفندماه ۱۴۰۲ مرکز وکلای استان گیلان  از روز سه شنبه ۱۵ آبان ماه بمدت چهار روز تا روزجمعه ۱۸ آبان ماه برگزار شد.
      بنابراین گزارش؛ بررسی صلاحیت ها با حضور نماینده سازمان سنجش کشور، نماینده استان و اساتید برگزار شد و ۳۲۶ موردارزیابی و صلاحیت نامبردگان صورت گرفت.
      در همین زمینه محمد شریفی نماینده اداره سنجش و ارزیابی مرکز کانون وکلاء و کارشناسان رسمی قوه قضائیه گفت: در هیات تعیین صلاحیت مرکز وکلا و کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه در تمامی استانها کارهای گزینشی از قبیل مصاحبه، تحقیقات، استعلامات و غیره در این هیات تجمیع و پرونده ها توسط همکاران در هیات رای گیری می شود.
      وی افزود: تعداد داوطلبانی که در آزمون  شرکت می کنند بسیار بالاست و در آزمون اسفند سال۱۴۰۲ گذشته بیش از ۱۱ هزار نفر پذیرفته شده و هر استان به تبع پذیرفته شدگان، این تعداد بیش از ۳۰۰ نفر می باشند.
    وی اضافه کرد: در سیستم جذب و گزینش این عزیزان الحمدالله با اتفاق خوبی که سال گذشته رقم خورد با همکاری حفاظت‌ اطلاعات و وزارت اطلاعات استعلاماتی که صورت می گیرد، پروسه زمان استعلام به دو ماه تقلیل یافته که در گذشته این زمان دو سال بود.
    شریفی ادامه داد: در گذشته بعضا مراحل  پذیرفته شدن در آزمون چهار سال به طول می انجامید تا وکیل شود و این موضوع اکنون از زمان شرکت داوطلب در آزمون سازمان سنجش تا زمان اعلام نتیجه حوزه قضایی برای شروع دوره کارآموزی، ۹ الی ۱۱ ماه است.
    وی خاطر نشان کرد: اگر بخواهیم سیستم گزینشی پویا و موفقی داشته باشیم نیازمند حمایت و همکاری دستگاههای نظارتی هستیم؛ ضمن اینکه از مساعدت و همکاری رئیس کل دادگستری گیلان تشکر و قدردانی می کنم و امیدوارم که با توجه به تعداد بالای داوطلبین وکالت در استان گیلان این همکاری ها استمرار بیشتری داشته باشد که اگر تخلفی وجود دارد  و موارد و مستندات آن در پرونده های همکاران قضایی یا داوطلبین  ثبت شده در اختیار نماینده ما و مدیر سنجش و ارزیابی قرار گیرد تا بتوانیم به سرعت این موضوعات را در پرونده های گزینشی لحاظ کنیم.
      شریفی اذعان داشت: اگر این موارد در روند جذب در پرونده لحاظ شود، بسیار بهتر از این است که ما پروانه کارآموزی و یا پروانه وکالت  صادر نماییم و پس از آن با توجه به مستندات رسیده نسبت به ابطال پروانه اقدام کنیم.
      وی اظهار کرد: با توجه به محدودیت فضایی که در محاکم استان داریم، امروز شاهد هستیم که در برخی از محاکم شهرستانها تعداد کارآموزان وکالت از تعداد مراجعین به شعبه بیشتر هستند؛ لذا باید به گونه ای باشد که این کارآموزان به یک نسبت در محاکم سطح استان تقسیم شوند. شهر رشت به عنوان مرکز استان گیلان ظرفیت مشخصی دارد و دورترین نقطه استان در غرب یا شرق ظرفیت خاص خود را دارد و باید در این زمینه تدبیر شود.
       یوسفی مسئول حفاظت اطلاعات دادگستری گیلان نیز در همین راستا گفت: اکثریت جوانان فارغ التحصیل  و دانش آموخته امروز  که در آزمون ها شرکت می کنند عموما فاقد سوابق جرائم آنچنانی و مسائل امنیتی که منجر به محرومیت از حقوق اجتماعی آنان شود، هستند به گونه ای که دستگاههای نظارتی بخواهند آنها را در گزینش رد کنند، ندارند و در پروسه گزینش های اینچنینی مشکلی برای این عزیزان پیش نمی آید.
    وی با بیان اینکه آموزش های صنفی و حرفه ای بسیار حائز اهمیت است گفت: زمانی که این افراد وارد کار و حرفه می شوند در حین کار مسائلی رخ می دهد که اگر نظارت نشود، انحراف در آنجا حاصل می شود.
       یوسفی ادامه داد: یک وکیل جوان وارد فرآیندی می شود و انحرافات ثانویه در حین کارآموزی و کار به وفور قابل مشاهده است.
      وی یادآور شد: نظارت های ما در حفاظت اطلاعات دقیق و حساس بوده و باید بعد نظارت صنفی وکلا تقویت شود تا وکلای گرامی متوجه این موضوع باشند که نظارت بر فعالیت آنان صورت می گیرد و امر رها شده ای نیست؛ برخی اوقات کار به جایی می کشد که اگر با  تذکر و تشکیل پرونده و توبیخ فعالیت یک وکیل اصلاح نشود، متاسفانه وضعیت منتهی شود به ابطال پروانه، دستگیری و…
      وی اظهار داشت: از هر صنفی که مجوزی دریافت می شود به جهت خدمات رسانی بهتر به مردم و در درجه دوم به جهت درآمد زایی برای اشخاص است و آنان موظف به رعایت قوانین و مقررات همان صنف خاص هستند.

    امر وکالت یک امر حاکمیتی و عمومی است و غلبه آن بسیار بیشتر از سایر صنوف می باشد؛ مرکز وکلای قوه قضائیه نیز متصل به خود قوه قضاییه است و حساسیت و نظارت در اینجا باید بیشتر باشد و درخواست من از مرکز وکلای قوه قضائیه استان این است که نظارت خود را در ابتدای کار تشدید کنند و این بحث به نفع مرکز و کارآموزان خواهد بود.
    وی همچنین  گفت: حفاظت اطلاعات دادگستری استان نیز با تمام قوا در این زمینه مشارکت و نظارت خواهد کرد.
       رئیس کل دادگستری استان گیلان نیز در خصوص بررسی صلاحیت داوطلبین پذیرفته شده در آزمون مرکز وکلا و کارشناسان قوه قضائیه گفت: در پی برگزاری آزمون در اسفند ماه ۱۴۰۲ تشریفات بعدی به انجام می رسد و این روند ادامه دارد و داوطلبان باید مراحلی را طی کنند.
       الهیان افزود: امروز ما برای بحث احراز صلاحیت شرکت کنندگان حضور داریم و همکاران عزیز در مرکز وکلاء داوطلبان را برای انجام مصاحبه های عمومی دعوت کرده اند و بازدیدی توسط اینجانب و همکاران دادگستری استان صورت گرفت تا خدا قوتی به این دوستان بگوییم و نظارتی داشته باشیم.
    وی عنوان کرد: انشاا… بتوانند اشخاص نخبه و خبره را گزینش کنند و در نهایت کمک حال دستگاه قضایی باشند. 

    وی در خصوص نقش مرکز وکلا نیز گفت: این مرکز یک نهاد صنفی است که هم از وکلای خود مرکز حمایت می کند و هم یار و کمک حال برای طرح دعاوی روشن تر و بهتر است و نهایتا کمک بیشتر به مردم برای تببین موضوعاتی است که می خواهند در دادگاه‌ها مطرح کنند.
      شهریار ولی زاده دورودخانی، رییس مرکز وکلای  قوه قضائیه استان گیلان نیز در این زمینه گفت: از نخستین روز برگزاری بررسی صلاحیت عمومی پذیرفته شدگان آزمون وکالت اسفندماه ۱۴۰۲ مرکز وکلای استان گیلان کارها به جد آغاز شده و بمدت چهار روز این بررسی صلاحیت ها با حضور نماینده سنجش کشور نماینده استان و اساتید در استان ادامه دارد و۳۲۶ موردارزیابی و صلاحیت نامبردگان بررسی خواهدشد.
    وی افزود: با هماهنگی رئیس کل دادگستری گیلان و  رییس حفاظت اطلاعات دادگستری استان روند بررسی صلاحیت ها انجام می شود که تا روز جمعه ۱۸ آبان این روند رسیدگی ادامه داشت.
    ولی زاده اضافه کرد: وجود و حضور رئیس کل دادگستری گیلان که شناسنامه دستگاه قضایی در استان هستند، افتخاری برای مرکز وکلا است و ما از راهنمایی هایشان در جهت بهتر و اصولی تر شدن مراحل مصاحبه بهره مند می شویم.
      وی اظهار داشت: در روز نخست ۸۳ نفر برای مصاحبه در زمان مقرر دعوت شدند که همگی از پذیرفته شدگان در آزمون وکالت مرکز وکلا بودند و در نهایت از تلاش و مساعدت های ویژه دکتر حسن عبدلیانپور رئیس  مرکز وکلای قوه کشور و امین مهدی پور رییس سنجش و ارزیابی مرکز تقدیر و تشکر کرد.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *