مهندس حیدر ثریا محقق دوست، شهردار ماکلوان:

ارائه خدمات ‌مطلوب‌ به شهروندان از مهمترین اهداف شهرداری‌ است

مهندس حیدر ثریا محقق دوست، شهردار ماکلوان:

 

 

ارائه خدمات ‌مطلوب‌ به شهروندان از مهمترین اهداف شهرداری‌ است

 

 

گزارش: مریم زارع درخشان

 

باز باران خبر – گزارش اختصاصی: همزمان‌ با‌ چهارمین‌ روز‌ از هفته‌ دولت و با حضور فرماندار شهرستان فومن پروژه های عمرانی شهرداری ماکلوان افتتاح ‌شد.

بنابر این گزارش طی‌ مراسمی و با حضور موسی فکور، فرماندار و جمع کثیری از مسئولین شهرستان فومن و اعضای شورای شهر ماکلوان پروژه‌های شهرداری این شهر افتتاح شد.

در این مراسم مهندس حیدر ثریا محقق دوست شهردار ماکلوان ضمن نکوداشت ایام هفته دولت و یاد و خاطره شهیدان رجایی و با هنر و خیر مقدم به حاضرین گفت: پروژه های شهرداری ماکلوان آسفالت معابر و خیابان‌های این شهر در ۵ نقطه از شهر شامل تعریض آسفالت خیابان بلوار ولایت به طول ۲۶۳۰متر، روکش آسفالت خیابان سر چشمه به طول ۴۶۰متر، آسفالت خیابان شهدا تا خیابان شهید علیزاده به طول ۸۸۷متر، خیابان شالیزار غربی به طول ۵۱۴متر، آسفالت کوچه نام آوران به طول ۳۵۳متر و در مجموع به طول حدود ۵کیلومتر با اعتباری بالغ بر ۱۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان از ۲۰درصد قیر رایگان شهرداری ها و مابقی از محل‌ منابع داخلی شهرداری ماکلوان هزینه و انجام گرفته است.

مهندس محقق دوست، شهردار شهر ماکلوان در ادامه افزود: درراستای اهداف شهرداری‌ که‌ ارائه خدمات ‌مطلوب‌به شهروندان می باشد در آینده ای نزدیک آسفالت فاز نهایی بلوار ولایت و چندین معابر جهت رفاه حال مردم و مسافران به اتمام خواهد رسید.

در ادامه فرماندار شهرستان فومن نیز  یاد و خاطره شهیدان رجایی و با هنر را گرامی داشت و به وفاق و همدلی بین شهردار واعضای شورای شهر ماکلوان اشاره کرد و اظهار داشت: در راستای رویکرد دولت سیزدهم که ارائه خدمات مطلوب به مردم است، ارائه گزارش عملکرد شهرداری ماکلوان را مثبت ارزیابی  میکنم و امیدوارم در راستای خدمت به شهروندان سربلند باشد.

وی گفت:خوشبختانه طی هفته دولت امسال‌ ۸۵ پروژه با اعتباری بالغ‌ بر ۲۸۳میلیارد تومان در شهرستان فومن به بهره‌برداری رسیده است.

فکور آسفالت حوزه شهری ماکلوان را در راستای تحقق این پروژه ها عنوان کرد و افزود: در۶ماه نخست امسال ۳۲کیلومتر آسفالت در شهرستان فومن اجرا شده که ۱۲کیلومتر در مسیر جاده ماسوله با اعتباری حدود ۳۶میلیارد تومان صورت گرفته و در آینده ای نزدیک ۳/۵ کیلومتر از‌ آسفالت شهری نیز در دستور کار قرار گرفته است.

فرماندار فومن در پایان از همه‌ مسوولین استانی و شهرستانی که در خدمات رسانی مستمر و مطلوب وفاق و همدلی را سرلوحه کار خود قرار می دهند تشکر نمود و گفت:در سالجاری با وجود تحریم ها وفشار اقتصادی بودجه شهرستان نسبت به سال قبل ۶۶ درصد افزایش داشته است.

شایان ذکراست در همین ارتباط از کارکنان نمونه شهرداری ماکلوان نیز تجلیل شد.

هادی محمد زاده (کارپرداز ) سارا خانعلی زاده (مسؤل دفتر شهردار و مسؤل دبیرخانه ) سجاد نصرت پناه (آتش نشان شهرداری ) به عنوان کارکنان نمونه شهرداری ماکلوان معرفی شدند.

در facebook به اشتراک بگذارید
در twitter به اشتراک بگذارید
در telegram به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید

لینک کوتاه خبر:

https://bazbarankhabar.ir/?p=32480

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

  • پربازدیدترین ها
  • داغ ترین ها

پربحث ترین ها

تصویر روز:

پیشنهادی: