معاون سازمان غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان از بررسیهای دقیق انجامشده و عدم وجود آفلاتوکسین در محصولات لبنی گیلان خبر داد.
به گزارش باز باران خبر و به نقل از فارس: فیروز سرودی با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی گیلان متولی سلامت جامعه است، اظهار کرد: یکی از مهمترین برنامههای دانشگاه علوم پزشکی و سازمان غذا دارو حفظ سلامت جامعه و سالم بودن محصولات غذایی در استان گیلان است.
وی با اشاره به انجام آزمایشهای مختلف بر روی شیر تولیدشده در استان گیلان گفت: در کارخانهها کنترل کیفیت محصولات غذایی وجود دارد و کارشناسان مربوطه بهطور مداوم بر روی سلامت و کیفیت شیرهای تولیدشده نظارت دارند تا اگر با مورد مشکوکی مواجه شدند با آن برخورد کنند.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اذعان به اینکه کارشناسان سازمان غذا و دارو از تمام مراحل تولید شیر بازرسی میکنند، تصریح کرد: بازرسان و کارشناسان ما بهطور مداوم و همهروزه از کارخانهها و واحدهای تولید شیر بازدید کرده و تمام مراحل ازجمله تولید، بستهبندی و پاستوریزهکردن آن را بررسی میکنند تا بدون مشکل بهداشتی وارد جامع شده و مردم از آن استفاده کنند.
سرودی از عدم وجود آفلاتوکسین در محصولات لبنی استان گیلان خبر داد و افزود: یکی از مهمترین فاکتورهایی که کارشناسان سازمان غذا و دارو و بررسی میکند میزان آفلاتوکسین موجود در محصولات لبنی در استان گیلان است که خوشبختانه تا این لحظه هیچگونه آفلاتوکسین محصولات لبنی استان وجود نداشته و میتوان آن را با خیالی آسوده شیر ماست و دوغ را مصرف کنند.