×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

اخبار گیلان

true
    امروز  یکشنبه - ۱۴ خرداد - ۱۴۰۲  
it is true
true
false

بازباران خبر/جمعی از صاحبان امتیاز و مدیران مسئول روزنامه‌های استانی و محلی، ضمن تقدیر از رویکرد دولت سیزدهم و تأکیدات وزیر محترم فرهنگ و ارشاد اسلامی مبنی بر توجه ویژه به مطبوعات و رسانه‌های محلی و تشکر از انتشار آیین‌نامه جدید انتشار آگهی‌ها که بعد از سال‌ها زمینه تبعیض جاری را کاهش داد توجه شما را به موارد زیر جلب می‌کنیم:

جناب آقای ایمان شمسایی مدیرکل محترم مطبوعات و خبرگزاری‌های داخلی

با سلام و احترام؛جمعی از صاحبان امتیاز و مدیران مسئول روزنامه‌های استانی و محلی، ضمن تقدیر از رویکرد دولت سیزدهم و تأکیدات وزیر محترم فرهنگ و ارشاد اسلامی مبنی بر توجه ویژه به مطبوعات و رسانه‌های محلی و تشکر از انتشار آیین‌نامه جدید انتشار آگهی‌ها که بعد از سال‌ها زمینه تبعیض جاری را کاهش داد توجه شما را به موارد زیر جلب می‌کنیم:

۱- روزنامه‌های محلی و استانی باتوجه‌به شرایط گستره جغرافیایی به منابع درآمدی محدود یک استان وابسته هستند و با شرایط سخت اقتصادی و هزینه‌های کمرشکن به‌ویژه در زمینه تأمین کاغذ و ملزومات چاپ و افزایش حقوق و دستمزد در با درآمدهای محدود چراغ نشر را روشن نگه داشتند؛ لذا هرگونه کاهش این درآمدها روند بحران، تعدیل نیرو و تعطیلی این روزنامه‌ها را تسریع می‌کند.

۲- شرایط تقسیم آگهی‌ها بین روزنامه‌های استانی و سراسری با نسبت ۷۰ به ۳۰ بعد از سال‌ها در دولت جدید به همت معاونت مطبوعاتی جنبه اجرایی گرفت و نشانگر توجه عملی به شعارها و برنامه‌های اعلام شده وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بود که امیدواریم باقوت ادامه یابد.

۳- تیراژ بیشتر روزنامه‌های محلی و استانی از تیراژ کلی بسیاری روزنامه‌های سراسری بیشتر و اثرگذاری آنها به دلیل ویژگی مجاورت، ‌نفوذ محتوایی و فعالیت‌های جانبی در پایگاه خبری، شبکه‌های اجتماعی و جوامع نخبگی گسترده‌تر است؛ لذا حفظ و رشد این شبکه توانمند سبب ارتقای سرمایه اجتماعی در استان‌ها و سراسر کشور خواهد شد.

لذا بار دیگر ضمن تشکر از رویکرد عدالت‌گرایانه دولت جدید و معاونت مطبوعاتی در توجه به مطبوعات محلی و استانی که در سراسر دنیا پایه و اساس روزنامه‌نگاری به شمار می‌روند و سهم بزرگی در اشتغال‌زایی روزنامه‌نگاران جوان و پیش‌کسوت حاضر در استان‌ها و شهرستان‌ها دارند، امیدواریم ضمن حفظ شرایط فعلی تقسیم آگهی‌ها با نسبت ۷۰ به ۳۰ ازاین‌پس نیز شاهد تداوم این روند مثبت در سایر زمینه‌های مرتبط باشیم.

true
برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false